Antena Căutare

Prima probă a demonstrat că încrederea și dragostea sunt totul pentru Nicoleta și Marius! Cei doi soți au ajuns cu un pas mai aproape de visul lor!

 Nicoleta și Marius și-au unit forțele pentru a demonstra că dragostea dintre ei și pentru copiii lor, precum și încrederea îi pot face să ajungă mai puternici în fața provocărilor aduse de „Marele Zid”!

Nicoleta și Marius și-au unit forțele pentru a demonstra că dragostea dintre ei și pentru copiii lor, precum și încrederea îi pot face să ajungă mai puternici în fața provocărilor aduse de „Marele Zid”!

Concurenții luptă pentru a-și vedea visul devenit realitate, acela a le oferi micuților lor o vacanță și o călătorie cu avionul tocmai în Japonia sau Australia.

Cei doi soți au promis totuși că, indiferent care va fi deznodământul, vor continua să lupte pentru a oferi un viitor mai bun celor doi copilași pe care-i au, un băiețel și o fetiță! Au strâns peste 16.000 de lei, sufienți pentru mai multee călătorii!

Prima probă le-a adus o sumă considerabilă de bani. Și acesta a fost doar începutul!

O primă rundă promițătoare, la capătul căreia Nicoleta și Marius au dovedit că pot spera la câștigarea marelui premiu, care să-i aducă mai aproape de un vis devenit realitate!

Din misiuni de salvare, în misiunea Marelui Zid! Nicoleta și Marius vor să le ofere micuților lor o vacanță în Japonia s... A doua probă, mai grea și ca unele misiuni pentru un salvator de vieți! Nicoleta își adună forțele pentru a ieși înving...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x