Antena Căutare

„Zidul ți-a dat, Zidul ți-a luat” Nicole a început să piardă din câștigurile adunate! „Hai să ne jucăm”

Întrebările au curs pentru Nicole și soțul său, dar încrederea și speranța că își vor vedea visul realizat au fost lucrurile ce le-au dat mult curaj!

Întrebările au curs pentru Nicole și soțul său, dar încrederea și speranța că își vor vedea visul realizat au fost lucrurile ce le-au dat mult curaj!

Au părut mai hotărâți ca niciodată să răspundă corect la întrebari și să plece acasă, dacă „Marele Zid” le va surâde, cu suma de care mai au nevoie pentru a-și termina casa visurilor!

Bilele au căzut și au adus ba câștiguri uriașe, ba câștiguri mici, de un leu. Apoi au venit și bile roșii, care au scăzut suma adunată.

„Hai să ne jucăm”, a zis ea, aruncând bilă după bilă și sperând că norocul îi va surâde.

Așa cum era de așteptat, emoțiile au fost mari pentru cei doi soți, dar optimismul lor contagios i-a făcut parcă să treacă peste orice obstacol.

Zidul” îți dă și totul „Zidul” îți și ia! Va reuși oare Nicole să cucerească „The Wall” și să demonstreze că merită să câștige?

Doi părinți luptă să facă tripleților casa în care vor crește! „Marele Zid” îi aduce mai aproape de realizarea unui vis ... Emoții uriașe și situații complet neașteptate la „The Wall”! Nicole a demonstrat că nimic nu se poate depăși fără optimi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

The Wall ține publicul într-un suspans incredibil: o combinație între quiz-show, noroc și strategie, într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”. Unul dintre cele mai de succes game-show-uri  ale momentului, „The Wall” este șansa de a-și schimba viața într-o singură seară  tuturor celor care acceptă provocarea Marelui Zid de la Antena 1. 
 

Nu trebuie sa pierzi The Wall - Marele Zid! Nu esti in fata televizorului? Urmareste LIVE pe AntenaPlayhttps://goo.gl/sBfM6g, de pe smartphone, tableta sau laptop.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x