”La La Land” intră în istoria Oscarurilor! Emma Stone, cea mai așteptată aparație de pe covorul roșu: Cum s-a transformat actriță de-a lungul timpului

 

În timp ce vedetele vor fi cu ochii pe marele premiu Oscar, stiliştii îşi vor îndrepta privirea asupra ţinutelor de gală ale divelor de peste ocean.

Emma Stone, Natalie Portman şi Nicole Kidman sunt doar câteva dintre celebrităţile de la care stiliştii se aşteaptă la apariţii spectaculoase. Sam Saboura, stilist a mai multor vedete din America, a analizat fiecare apariţie a star-urilor de pe covorul roşu, de până acum.

Ţinute spectaculoase şi rafinate. Aşa se prezintă de fiecare dată celebrităţile de la Hollywood pe covorul roşu. Iar stiliştii sunt de părere că şi în acest an, star-urile de peste ocean vor face furori cu rochiile lor elegante. Şi au aşteptări mari, de exemplu, de la Emma Stone.

”Lumina reflectoarelor cade pe Emma Stone în acest sezon. Emma este une dintre cele mai bine îmbrăcate celebrităţi. Ea este mereu o apariţie inedită, o apariţie unică, ceva ieşit din tipar.”

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe