Vineri te întâlneşti cu "CAVALERUL NEGRU"! "Legenda renaşte", de la ora 20:30, la Antena 1

 

"Cavalerul Negru: Legenda renaste", ultimul film din seria "Batman" regizat de Christopher Nolan, vine vineri, de la 20:30, la Antena 1.

Warner Bros Pictures si Legendary Pictures prezinta Dark Knight Rises/Cavalerul Negru: Legenda Renaste, finalul epic al trilogiei semnate de Christopher Nolan, notează cinemagia.ro

Au trecut 8 ani de cand Batman a disparut in noapte, transformandu-se din acel moment din erou in fugar. Asumandu-si vina pentru moartea procurorului Harvey Dent, Cavalerul Negru a sacrificat totul pentru ceea ce el si Comisarul Gordon sperau ca e o cauza mai buna. Pentru un timp, minciuna a prins, criminalitatea orasului Gotham fiind zdrobita sub greutatea Actului Dent impotriva infractionalitatii. Dar totul se va schimba o data cu sosirea unui hot ingenios cu scopuri misterioase. Dar cu mult mai periculoasa se dovedeste a fi aparitia lui Bane, un terorist mascat al carui crud plan pentru Gotham il determina pe Batman sa iasa din exilul auto-impus. Dar chiar si atunci cand isi pune pelerina si masca, e posibil ca Batman sa nu se poata masura cu Bane.

 Filmul a avut incasari de aproape 400.000.000 de lei si peste 200.000 de spectatori în anul lansării, 2012. Cavalerul negru: legenda renaste a avut o evolutie foarte buna si in box office: incasari de 1,081 miliarde de dolari pe plan mondial.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti