Antena Căutare

Spune "adio" detergenţilor scumpi şi vei economisi sume uriaşe de bani! Cele mai ieftine metode pentru albirea hainelor!

Hainele albe sunt cele mai pretenţioase. Este foarte greu să le menţinem strălucirea şi pot fi pătate extrem de uşor. În plus, se pot decolora din cauza altor haine.

Hainele albe sunt cele mai pretenţioase. Este foarte greu să le menţinem strălucirea şi pot fi pătate extrem de uşor. În plus, se pot decolora din cauza altor haine.

Toate aceste lucruri duc la un singur rezultat! Hainele albe au nevoie de atenţie sportă şi detergenţi scumpi!

Chimicalele sintetice care fac hainele să strălucească la lumina ultravioletă dau impresia de alb imaculat. Cei mai mulţi înălbitori optici sunt obţinuţi din benzen, o substanţă extrem de dăunătoare.

Mai mult, chimicalele provoacă reacţii alergice. Sunt cunoscute drept "fototoxicitate" şi sunt provocate de înălbitorii optici care intră în piele, provocând iritaţii în contact cu lumina zilei.

Haine albe

Există anumite metode mai simple şi mai sigure pentru a va curăţa hainele albe!

ASPIRINA

Te scapă de durerile de cap şi îndepărtează petele galbene de pe hainele tale albe! Totuşi, fii atent ca pastilele să nu fie colorate!
Ce trebuie să faci! Dizolvă cinci pastile de aspirină în apă şi apoi înmoaie hainele în soluţie. Următorul pas este să le pui în maşina de spălat şi să le speli normal. Rezultatul este uimitor!

BICARBONATUL DE SODIU

Dacă amesteci patru litri de apă cu o cană de bicarbonat de sodiu, iar apoi înmoi hainele în amestec, ele vor deveni albe şi curate.

Bicarbonat de sodiu

SUCUL DE LĂMÂIE

În timp ce hainele albe sunt în maşina de spălat la procesul de clătire, trebuie să adaugi o cană de suc de lămâie. Vei rămâne uimit de rezultat!

OŢET ALB DISTILAT

Pune o cană de oţet alb distilat în detergentul de rufe. Mai mult, poţi pulveriza peste haine. Mirosul înţepător va dispărea în timpul procesului de uscare.

DETERGENTUL DE VASE

Prietenul eco poate albi efectiv hainele! Trebuie să adaugi o cană de detergent de vase în cel de rufe şi să speli normal hainele. Atenţie! Nu trebuie să conţină clorină şi fosfat, informează sanatos-online.tk/.

Surpriză de proporţii în casa "Mireasă pentru fiul meu"! Doi concurenţi s-au logodit! (VIDEO)... "Nu se merită" sau "nu merită"? Care sunt cele mai frecvente greşeli de exprimare şi gramaticale scr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x