Antena Căutare

Ce poți să faci pe litoralul românesc în extrasezon. Mera Brise găzduiește turiștii pe tot parcursul anului

Un hotel care să fie aproape de mare, deschis tot anul și care să ofere un confort de patru stele nu mai este doar un vis! Hai să descoperi unde te poți bucura de toate aceste lucruri chiar la noi pe litoral, în orice perioadă a anului!

colaj foto mera brise
Mera Brise oferă cazare de 4 stele, pe faleza Mării Negre și în extrasezon | Facebook

Litoralul românesc este una dintre destinațiile preferate ale turiștilor în sezonul estival, însă Marea Neagră poate oferi un adevărat spectacol și în extrasezon. Fie că vrei să faci o plimbare pe faleză și briza să îți mângâie pielea sau doar să savurezi un cocktail admirând marea, litoralul românesc este locul perfect.

Unde mai pui că nu trebuie să îți faci griji pentru cazare! Hotelul Mera Brise găzduiește turiștii și în extrasezon și pune la dispoziția celor care îi trec pragul o mulțime de facilități.

Mera Brise oferă cazare de 4 stele, pe faleza Mării Negre și în extrasezon

Descoperă frumusețea Mării Negre în extrasezon, alături de îndrăgitele obiective turistice și locuri de vizitat din vechiul port Callatis, apoi bucură-te de o ședere liniștită și relaxantă la Hotelul Mera Brise 4 stele.

Situat la doar 30 de metri de plajă, pe faleză, hotelul este deschis tot anul și oferă cazare confortabilă în camere spațioase cu vedere la mare sau la orasul-port, sală de conferinte, sală de fitness, restaurant a la carte cu muzică live de joi până vineri etc.

Mangalia este cunoscută și pentru multiplele posibilități de tratament, datorită apelor minerale sulfuroase mezotermale, astfel încât hotelul oferă cazare pentru turiști de toate vârstele, chiar pe faleza Mării Negre.

„Mera Brise este unul dintre cele mai apreciate hoteluri din Mangalia, având o poziție ideală pentru turiștii de toate vârstele, chiar pe faleza Mării Negre. Hotelul îndeplinește toate condițiile necesare pentru un sejur confortabil, alături de jumătatea ta, de familie sau de grupul de prieteni”, se arată pe site-ul oficial.

Mai mult decât atât, Mera Brise din Mangalia oferă o plajă extinsă de facilități pentru toate gusturile și cerințele, de care să te bucuri alături de persoanele dragi ție.

De la o priveliște încântătoare, fiind situat pe faleză, până la delicii culinare incredibil de gustoase preparate în incinta restaurantului, hotelul este pregătit să primească turiști pe tot parcursul anului.

De asemenea, în incinta Mera Brise se pot organiza și conferințele sau evenimente importante de la locul de muncă. Dacă ai nevoie de o zonă de conferințe business, Hotelul Mera Brise Mangalia îți pune la dispoziție o sală dotată cu cele mai noi tehnologii: Wi-Fi, videoproiector, ecran, aer condiționat și o priveliște de neuitat cu valurile albastre ale mării.

Află mai multe detalii despre Mera Brise, hotelul de patru stele, deschis și în extrasezon, consultând site-ul oficial: www.merahotels.ro/mera-brise.

Mera Resort a fost și alegerea matinalilor Răzvan și Dani în această vară

Mera Resort a fost și alegerea matinalilor Răzvan și Dani. Vara aceasta, emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani s-a mutat pe litoral, la Mera Onix din stațiunea Cap Aurora. Vedetele emisiunii s-au bucurat din plin de atmosfera exclusivistă de la Mera Villas, unde au stat timp de o săptămână.

Dacă vrei să ai parte și tu de un sejur all-inclusive, cu voie bună și confort la cele mai înalte standarde de calitate, intră pe www.merahotels.ro și rezervă-ți de acolo viitoarea vacanță la mare!

Mera Hotels se pregătește pentru sezonul estival 2024. Profită de cele mai bune oferte pentru tine și familia ta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x