Antena Căutare

Transformare spectaculoasă! A săbit 50 de kilograme în urma unei experiențe traumatizante la un interviu de angajare!

Fiecare persoană își găsește motivația într-un fel anume. Un text citit pe internet, sfatul unui prieten sau... o experiență traumatizată la un interviu de angajare.

Fiecare persoană își găsește motivația într-un fel anume. Un text citit pe internet, sfatul unui prieten sau... o experiență traumatizată la un interviu de angajare.

Așa a început lupta împotriva kilogramelor a lui Jade Person, o tânără din Anglia. Ambiția a determinat-o să slăbească într-un singur an 50 de kilograme.

De meserie coafeză, Jade a încercat să se angajeze într-un salon, însă a realizat că nu va primi postul în momentul în care a auzit o discuţie în care una dintre angajate se referea la ea drept "fata grasă". Întâmplarea a avut loc în decembrie 2014, într-un moment în care Jade cântărea 136 de kilograme. Atunci a început şi dieta drastică pentru tânăra de 24 de ani, relatează prospot.ro.

"Am fost atât de tristă când am auzit întâmplător câteva coafeze vorbind şi referindu-se la mine drept "fata grasă", după un interviu.

Nu eram judecată după abilităţile mele de a tunde sau de a coafa, ele erau interesate de cât timp pot sta în picioare şi cât de activă sunt.

Am ştiut instant că nu voi primi slujba şi a fost o nouă lovitură pentru încrederea de sine. Era evident că eram supraponderală, dar nu era cazul ca ele să fie răutăcioase", povestește Jade.


Transformarea spectaculoasă a uimit pe toți ci care i-au fost aproape! Fata care mânca patru ciocolate și o pungă mare de chipsuri ca și gustare a rămas o umbră a trecutului.

După un an în care a ținut dietă, a făcut sport, Jade a ajuns la greutatea ideală. A slăbit nu mai puțin de 50 de kilograme.

Este regele dramei! Sau martirul zodiacului... Pentru el, viața este o tragedie! Singura zodie care îți va înșela încred... Ele sunt cele mai frumoase femei din lume! Din cele 64 de Miss Universe cinci au rămas în istorie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x