Antena Căutare

(P) Idei de petrecut ziua de 1 Iunie alături de copilul tău

Ziua Copilului, care este dedicată exclusiv copiilor, este una dintre cele mai memorabile zile ale anului pentru cel mic. Această zi unică le permite copiilor să creeze amintiri care vor dura toată viața. Se apropie 1 iunie și încă nu știi ce să faci și cum să-ți surprinzi copilul? Niciodată nu e prea târziu, nu? Chiar dacă ești blocat acasă cu copiii tăi, poți oricând să găsești ceva distractiv de făcut cu ei. De ce să nu facem această zi a copilului și mai memorabilă?

copiii care se joacă
Ziua Copilului, care este dedicată exclusiv copiilor, este una dintre cele mai memorabile zile ale anului pentru cel mic.

1. Picnicuri

Bucură-te de această zi minunată alături de copiii tăi organizând un picnic în grădină sau ducându-i în parc pentru un picnic, cu băuturile lor preferate, gustări, o pătură și câteva jocuri. Picnicurile sunt distractive oricând, dar picnicurile de Ziua Copilului sunt despre familie și petrecerea timpului cu copiii tăi. Poți pregăti gustările preferate ale copiilor tăi și poți planifica picnicul chiar împreună cu ei. Săptămâna aceasta găsești în catalogul Kaufland tot ce ai nevoie pentru a organiza un picnic de neuitat alături de familia ta!

2. Maratoane de film

Un film amuzant sau un desen animat va fi cu sigurantă pe placul copiilor tăi. Anul acesta de Ziua Copilului, organizează un maraton de filme alături de copiii tăi, completat cu o proiecție a filmelor lor preferate, gustări și o pătură sub care să vă ghemuiți. Acestea sunt amintirile de Ziua Copilului care rămân toată viața și sunt cele mai memorabile.

3. Camping

Cel mai important este să te distrezi cu copiii tăi de Ziua Copilului. Creează, atât pentru tine, cât și pentru ei, amintiri atemporale organizând o excursie de camping la una dintre destinațiile tale preferate de familie și alege să petreci noaptea sub stele, de exemplu. Împachetează niște gustări de acasă și bezele pe care să le gătiți împreună pe foc în timp ce petreceți timp împreună și vă amuzați spunând povești legendare de camping. Iată aici tot ce ai nevoie să împachetezi pentru o excursie cu cortul.

4. Gătiți împreună

A lua parte din pregătiri poate fi la fel de memorabil ca și evenimentul principal. Permite-le copiilor tăi să frământe aluatul cu tine, să-l aromeze, să pregătească glazură și, bineînțeles, să guste din aluatul de prăjituri/brioșe în timp ce coaceți împreună. Le poți încuraja creativitatea oferindu-le seturi pentru prăjituri în diferite forme, bomboane și alte ornamente. Când ai terminat, stai cu ei și organizează o mini sărbătoare cu acele prăjituri unice.

5. Petrecere cu dans

Nu există nicio îndoială că dansul la o petrecere este plăcut. Strânge obiectele fragile din camera de zi, alege câteva dintre melodiile preferate ale copiilor și dansează cu ei toata seara. Este o modalitate grozavă și ieftina de a sărbători Ziua Copilului. Când obosesc, termină ziua cu înghețată și mâncărurile lor preferate, pentru a crea o legătură și o amintire cu adevărat magică cu copiii tăi, într-una dintre zilele lor preferate din an.

6. Organizează o petrecere costumată

Nu există multe activități pentru cei mici care să fie la fel de distractive sau inventive precum petrecerile costumate. Adulții sunt și ei în aceeași barcă cu copiii. Această petrecere costumată le permite copiilor să se îmbrace ca personajele lor preferate, să danseze, să cânte, să mănânce tort, să sară într-o casă plină cu alți copii și să joace jocuri distractive de petrecere, cum ar fi de v-ați ascunselea. Dacă nu ai timp să gătești, Lidl te ajută cu cele mai bune oferte la prajituri și rulade. Nu uita să incluzi decoruri de petrecere cu tematică Ziua Copilului în petrecerea ta costumată.

7. Mergeți împreună la bowling

Bowling-ul este un mod distractiv de a petrece timpul cu copiii tăi, așa că ieșiți împreună și dărâmați câteva popice. După ce v-ați plictisit de bowling și de alte jocuri, scoate-i la o înghețată, o prăjitură și un pahar de suc pentru a încheia ziua cu ceva dulce și a o face și mai memorabilă.

Posibilitățile sunt infinite și poți alege să faci orice de Ziua Copilului, atâta timp cât vă bucurați de timpul petrecut împreună. Cu câteva zile înainte, poți să-ți întrebi copiii ce ar dori să încerce sau sa facă. Emoțiile și talentele ascunse ascunse în ochii unui copil așteaptă să fie dezvăluite și recunoscute. De ce să nu încerci să te relaxezi, să verși „borcanul de nebunie” și să-i lași să se exploreze un pic mai mult decât o fac deja?

(P) Vara aceasta, Bulgaria te așteaptă! Iată cele mai bune oferte pentru sejururi de la Hello Holidays...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x