Antena Căutare

Cel mai simplu truc prin care poţi câştiga din ce în ce mai mulţi bani! Exerciţiul va atrage sume fabuloase în fiecare portofel din casă!

Ai bani? Dacă răspunsul este da, cu siguranţă vei şi mai mulţi! Dacă nu, trebuie să ştii că toată lumea are la un moment dat a avut probleme financiare. Pentru ambele variante trebuie să ştii că există un truc extrem de simplu care îţi aduce prosperitatea în casă!

Ai bani? Dacă răspunsul este da, cu siguranţă vei şi mai mulţi! Dacă nu, trebuie să ştii că toată lumea are la un moment dat a avut probleme financiare. Pentru ambele variante trebuie să ştii că există un truc extrem de simplu care îţi aduce prosperitatea în casă!

Cu ajutorul poziţiei corpului poţi să rezolvi situaţia! Budismul și hinduismul sunt științe foarte populare, care se practică de sute de ani, iar tehnicile de meditație sunt foarte eficiente, potrivit adepților.

Bani


Printr-un exercițiu simplu poți debloca fluxul de energie în plan financiar, dar nu te aștepta să te îmbogățești peste noapte. Vei primi atât cât ai nevoie să duci o viață liniștită.

Ce trebuie să faci!

Ţine palmele lipite una de alta în faţa ta, apoi uneşte arătătorul şi degetul mijlociu de cel mare. Concentrează-te pe respiraţie şi închide ochii. Inspiră, expiră. Imaginează-ţi că punctual dintre sprâncene este cel prin care atragi energia. Dacă faci acest ritual de câte două ori pe ti, câte două - trei minute vei vedea că portofelul tău va deveni din ce în ce mai gros!

Mai sunt şi alte moduri prin care poți crește fluxul de energie care te va ajuta să atragi bani și prosperitate. În primul rând, este important să mănânci mai puțin, dar să alegi alimente de calitate. Produsele naturale, de exemplu, au mai multă energie decât cele procesate. Redu dezordinea din locuința ta sau de la birou.

Bani

Un mediu neglijat previne circulația energiei și duce la apariția blocajelor financiare. Asigură-te întotdeauna că biroul și casa ta sunt curate.

Înconjoară-te de lucruri care atrag gânduri pozitive și amintiri plăcute și scapă de cele care te fac să te întorci la momentele neplăcute. Poți atrage banii în viața ta și dacă ești atentă la cheltuielile pe care le faci și nu faci gesturi nechibzuite. Chiar dacă nu te-ai fi gândit, dar și sportul te poate ajuta să ai o siguranță financiară. Exercițiile fizice și mișcarea stimulează sistemul energetic, scrie unica.ro.

Energia pozită şi schimbarea vor face diferenţa în bugetul tău, În 9-12 luni vei vedea rezultatele!

Au dansat cu lei şi dragoni sub focuri de artificii! Petrecerea "Maimuţei de Foc" ţine 15 zile şi a cuprins în... Vânătoarea i-a adus o insignă specială! O pisică este noul Controlor-Şef anti-dăunători al unei gări din nordul Angliei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x