Antena Căutare

Alexandra nu "îngroapă securea războiului" cu Mirela

Concurenta care ne-a obișnuit cu o atitudine extrem de sensibilă se pare că a căpătat curaj și continuă conflictul cu Mirela

Concurenta care ne-a obișnuit cu o atitudine extrem de sensibilă se pare că a căpătat curaj și continuă conflictul cu Mirela.

Alexandra este extrem de bucuroasă atunci când preparatul Mirelei este criticat de către jurați. Aceasta afirmă: "A picat zâna legumelor din cuibul ei. A venit toamna și i-a măturat vântul farfuria."

Mirela însă nu are nicio replică în fața acuzelor Alexandrei. Războiul rămâne în continuare deschis între cele două concurente.

Alexandru Iacob şi Istvan Veres, prieteni înainte de adversari... Bendeac, invitat la Top Chef: "Au spus o lisă întreagă de produse pe care nu le-am mâncat niciodată"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Citește și
x