Antena Căutare

Cea mai scumpă masă de Crăciun este gata preparată

Pentru cei care sunt prea ocupați să pregătească masa festivă de Crăciun avem pregătită o variantă mai sofisticată pentru sărbători

Pentru cei care sunt prea ocupați să pregătească masa festivă de Crăciun avem pregătită o variantă mai sofisticată pentru sărbători.

Plăcinta de lux, care conține pește, este ideală pentru cei care nu au timp pentru pregătirea mesei. Livrarea se face într-o tavă de lemn aurit, preparatul conținând cele mai exclusiviste și opulente ingrediente. Peștele folosit este somon, atent selectat de pe malul Mării Barents și calcan sălbatic proaspăt, toate fierte în apă și șampanie scumpă. Plăcinta include, de asemenea, o selecție de stridii sărate și homar proaspăt din sud-vestul Angliei.

Acest fel de mancare este acoperit cu un amuse-bouche din caviar de Beluga, servit pe două linguri la fiecare capăt al vasului, împreună cu două cuiburi de homar, plasate delicat în centrul vasului.

Pentru a garanta sosirea în condiții de siguranță, fiecare fel de mâncare va fi livrat într-un vas de aluminiu personalizat de către un agent de securitate profesionist.

Prețul unui astfel de festin costă în jur de 375 de euro.

Foto: Hepta

O idee ingenioasă pentru decojit portocalele... Un sculptor chinez a realizat preparate din piatră...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Citește și
x