Antena Căutare

Chef Hadad, socat de un concurent la “Top Chef”

In aceasta seara, incepand cu ora 20:30, la Antena 1, ia startul noul sezon al celui mai savuros concurs culinar al momentului, “Top Chef”.


In aceasta seara, incepand cu ora 20:30, la Antena 1, ia startul noul sezon al celui mai savuros concurs culinar al momentului, “Top Chef”.

Inca de la prima editie, chefii au fost impresionati de unul dintre concurenti. Mihai Ionescu, cu o experienta de numai un an de zile, a reusit sa-l uimeasca pe chef Joseph Hadad: “Activez de 33 de ani in aceasta meserie si este pentru prima data cand vad ca un pusti cu o experienta de numai un an de zile reuseste sa faca preparatul pe care tu l-ai gatit.”

Si Nicolai Tand a fost luat prin surprindere intr-un mod placut de preparatul concurentului, astfel incat, dupa concurs, i-a oferit un loc in bucataria restaurantului sau: “Am nevoie de oameni ca tine in bucataria mea”, a declarat incantat chef Nicolai Tand.

Telespectatorii care vor urmari “Top Chef” in acesta seara, de la ora 20:30, la Antena 1, vor afla daca Mihai Ionescu, concurentul din acest sezon, va merge mai departe in concurs.

Top Chef s-a intors! Astazi de la 10:00 pe Antena Play si de la 20:30 pe Antena 1... Incepe Top Chef - in aceasta seara la 20:30 pe Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x