Antena Căutare

Chef Joseph Hadad a povestit in premiera la “Top Chef” cum si-a cucerit sotia

In cea de-a doua editie “Top Chef” difuzata aseara, la 20:30, pe Antena 1, Chef Joseph Hadad, a marturisi in premiera povestea de dragoste dintre el si sotia sa: “Gila a venit ca eleva in bucataria unde eu gateam. Era o domnisoara foarte frumoasa, cu parul lung ondulat, cu ochii verzi. Cand am vazut-o prima oara, am spus ca numai cu ea ma voi casatori.”

Dupa un an de relatie, Chef Hadad si-a prezentat acasa iubita, moment in care a aflat ca tatal sau era bun prieten cu tatal ei, cu care se cunostea de peste 30 de ani: “Dupa ce i-am spus numele, nici n-a mai stat pe ganduri si mi-a spus <Imediat facem nunta. Nici nu mai trebuie sa intrebi>. A fost o surpriza imensa.”

Cei doi s-au casatorit, iar dupa noua ani de zile a venit pe lume fiul lor, urmat de Daniela si fata cea mica, Lipaz. Din nefericire, in urma cu patru ani, Gila, sotia si mama copiilor lui Joseph Hadad a murit: “Si uite ca am ramas singur. Dupa acesta trista etapa din viata noastra, am devenit putin mai religios. Ma duc la fiecare sinagog si respect intru totul sarbatorile. Imi fac timp sa ma ocup si de copii, ca sa ma vada ea, Gila, acolo de sus, ca fac o treaba buna si ca nu o dezamagesc”, povesteste jurarul “Top Chef”.

Cine ramane si cine pleaca? Jurizarea celui de al saselea duel... Ei sunt cei 13 concurenti ramasi in lupta pentru titlul Top Chef Romania!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x