Antena Căutare

Concurenţii au gătit pentru echipa de la iComedy!

Cea de-a doua probă le-a adus concurenţilor invitaţi surpriză. Întreaga echipa iComedy a venit în platou şi a gustat din preparatele spectaculoase ale bucatarilor.

Cea de-a doua probă le-a adus concurenţilor invitaţi surpriză. Întreaga echipa iComedy a venit în platou şi a gustat din preparatele spectaculoase ale bucatarilor.

Alina Puşcaş le-a dat câteva emoţii concurenţilor înainte de probă.

"Veţi găti pentru Gigi Becali!". De fapt, era vorba despre cel care îl imită cel mai bine: Mihai Bendeac. Alături de el s-a aflat Mikey Hash şi întreaga echipă iComedy.

După eliminarea lui Cristi Carabageac din prima probă, au mai rămas doar opt concurenţi în competiţie. De această dată, ei au format patru echipe. Fiecare grup trebuie să pregătească câte un fel de mâncare pentru o masă completă.

Florentina şi Răzvan vor pregăti aperivitul rece, Mihai şi Alexandra vor găti aperitivul cald, Istvan şi Mihai au felul principal, iar de desert se vor ocupa Florentina şi Daniel. Cele patru echipe au la dispoziţie o oră şi jumătate, iar ca proba să fie şi mai interesantă toate preparatele trebuie să conţină ca ingredient vedetă brânza.

"E cea mai bună alegere când vine vorba de brânză şi desert", spun Daniel şi Florentina.

Cei opt concurenţi sunt foarte încântaţi de echipele formate.

"Mă bucur că am picat cu Alexandra. Am văzut că se descurcă. A fost lăudată. O să facem o echipă bună", a spus Mihai.

"Îmi place de Răzvan. E organizat. Facem o echipă bună", a declarat Mirela.

Concurenţii au dat fuga în cămara cu produse puse la dispoziţie de Mega Image, sponsorul emisiunii. După ce şi-au ales ingredientele şi au stabilit preparatele pe care le vor găti, s-au şi pus pe treabă. Nicolai Tand a trecut pe la fiecare şi le-a oferit câteva sfaturi bucătarilor.

În culise este nebunie! Echipa iComedy abia aşteaptă să vină la masă, după ore întregi de filmări. Nici nu ştiu ce îi aşteaptă!

Primul preparat soseşte! Mirela şi Răzvan au pregătit: Salată Caprese cu influenţe thai.

Antreul i-a cam dat bătăi de cap lui Bendeac, însă a avut noroc că alături de el se afla Chef Joseph Hadad, care i-a explicat ce conţine preparatul. Deşi invitaţii s-au lins pe degete, juraţii nu au fost prea încântaţi de preparat.

“A fost monoton. Textura era aceeaşi. Fiind atât de multă cremă şi uşor greţoasă, ar fi putut echilibra lucrurile cu mai multe texturi”, e de părere chef Tudor Constantinescu.

Juraţii au fost impresionaţi de faptul că bucătarii, deşi se află înt-o competiţie, s-au ajutat între ei.

“M-am simţit ca într-o bucătărie adevărată”, a spus Mihai.

Cea de-a doua echipă formată din Mihai şi Alexandra aduce cel de-al doilea fel, antreul cald: Duo de piure cu foietaj din brânzeturi.

“Dacă porţia e prea mică, să îmi aduci trei. Noi nu am mai mâncat de trei luni”, glumeşte unul dintre invitaţi. Totuşi, mai în glumă, mai în serios, actorii au vrut şi o a doua porţie, fiind extrem de încântaţi de preparat.

A sosit timpul pentru felul principa, gătit de Istvan şi Alex. Cei doi s-au înţeles foarte bine pe perioada probei şi au pregătit: Muşchi de vită cu piure de conopidă şi telemea de oaie.

Cum a auzit de telemea, Mihai Bendeac a intrat în pielea personajului care l-a făcut celebru: Gigi Becali. Alex a avut mari emoţii când Becali i-a cerut să guste din preparat, însă a răsuflat uşurat când a văzut că era vorba de o glumă.

Masa se apropie de final, însă nu înainte de desert. Florentina şi Daniel au gătit: Cheescake cu fagure de miere.

"E atât de bună! Fagurele acela era senzaţional!", a spus Bendeac.

Juraţii au fost de aceeaşi părere. "E wow!", a exclamat chef Nicolai Tand.

Echipa iComedy a fost extrem de încântată de festinul pregătit de concurenţii Top Chef încât i-au umplut de aplauze pe aceştia.

“Aici, la Top Chef, s-a încercat ceva mai deosebit, ceva ce nu găseşti în restaurante. Diferenţa e foarte mare”, a declarat Mikey Hash.

Totuşi, decizia finală le aparţine juraţilor.

“Vreau să vă felicit pe toţi. Aţi pregătit farfurii foarte frumoase şi bine gândite. Vreau să îi felicit pe Mihai şi Alexandra. Istvan şi Alex a fost foarte bine, însă spuma de conopidă nu a fost rafinată", a spus Hadad.

"A fost foarte bine. Mi-a placut că v-aţi ajutat. M-a impresionat foietajul lui Mihai şi al Alexandrei. A fost o mâncare rafinată şi gustoasă”, completează Nicolai Tand.

"Florentina şi Daniel, aţi fost inspiraţi astăzi. Vă felicit! Desertul vostru a fost spectaculos fructele de pădure, au armonizat foarte bine farfuria voastră", spune Tudor Constantinescu, asta deşi şi-ar fi dorit ca preparatul să fie copt, nu rece.

La această probă, decizia juraţilor nu a fost una uşoară. Cu toate acestea, Mirela şi Răzvan intră la duel.

Bendeac, invitat la Top Chef: "Au spus o lisă întreagă de produse pe care nu le-am mâncat niciodată"... Duelul necunoscutelor: Mirela și Răzvan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x