Antena Căutare

Dragos Bercea a facut un preparat demn de Top Chef

Echipa celor invinsi in proba a treia a avut parte de un privilegiu: preparat din mancare cu vita de Kobe. Avand la dispozitie un kilogram de carne (in valoare de aproximativ 800 de euro), concurentii au preparat un fel de mancare in 60 de minute.

Dragos Bercea a facut un preparat demn de Top Chef Galerie
Pe muchie de cutit

Echipa celor invinsi in proba a treia a avut parte de un privilegiu: preparat din mancare cu vita de Kobe. Avand la dispozitie un kilogram de carne (in valoare de aproximativ 800 de euro), concurentii au preparat un fel de mancare in 60 de minute.

Chiar daca nu au gatit des cu acest fel de carne, bucatarii nu pareau speriati de ceea ce trebuia sa faca. Surpriza a intervenit in clipa in care bucatarii au chemat la bancuri pe cei din echipa castigatoare pentru a continua treaba lor pentru cateva minute.

Concurentii castigatori au ascultat de cei care gateau si le-au urmat instructiunile cu sfintenie si chiar au venit cu idei pentru imbunatatirea preparatelor.

Ionut Susala a intrat sub lupa juratilor, fiecare dintre ei avand ceva de criticat.

La jurizare, Dragos Bercea a fost criticat pentru ca a a ars o tigaie iar preparatul lui Giovanni Piselli nu l-a incantat pe Tudor Contantinescu.
Razvan Alexandru a gresit felul in care a taiat carnea iar Ionut Susala l-a scos din minti pe Chef Hadad cu preparatul sau. Nici Ionut Lupu a avut o farfurie de laudat deoarece a fost foarte incarcata.

Singurul care a fost laudat de juriu a fost Dragos Bercea: Nicolai Tand a numit preparatul demn de Top Chef, Tudor Constantinescu isi doreste sa il aiba in meniul restaurantului sau iar Chef Hadad l-a considerat genial - in plus s-a oferit sa plateasca el tigaia arsa de concurent. Aurelia Moscu a intrat si ea pe lista celor care au dezamagit punand o ciulama langa o delicatesa.

Ghinionistul care a ajuns la duel in urma acestei probe este Ionut Lupu.

Proba pe echipe: Dan Bogatu vs Alexandru Razvan... Duel in patru - tensiunea creste...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x