Antena Căutare

Duel: "Nu a fost duel, a fost kamikaze!"

Robert Gheorghe a scapat ca prin urechile acului de eliminare la prima proba, cand Nicolai Tand s-a aratat profund dezamagit de painea pe care a facut-o. Intr-un final, insa, a ajuns la duel

Duel: "Nu a fost duel, a fost kamikaze!" Galerie
Relu Corneanu vs Robert Gheorghe

Robert Gheorghe a scapat ca prin urechile acului de eliminare la prima proba, cand Nicolai Tand s-a aratat profund dezamagit de painea pe care a facut-o: "Ratatouille, nu se vede ca ai pus suflet aici, e pacat de rezultat", i-a explicat juratul, folosindu-se de porecla pe care Robert a primit-o in cursul filmarilor :). Intr-un final, insa, concurentul a ajuns la duel.

La fel, Relu Corneanu este cel care ocupa al doilea scaun de duelist, alaturi de Robert Gheorghe. Emotiile lor de abia acum se simt! Cei doi trebuie sa pregateasca un preparat Top Chef, fara carne, folosind ingredientele scrise pe cele doua cutite : ghebe si pleurotus. Au la dispozitie doar 15 minute sa gateasca ceva special, pentru a-i convinge pe Chef Hadad, Nicolai Tand si Tudor Constantinescu ca MERITA sa ramana in competitie. Sa inceapa "duelul ciupercilor"!

Timpul este scurt, iar juratii sunt cu ochii pe ei. Cei doi bucatari trebuie sa se foloseasca de imaginatie si creativitate pentru a se salva de la duel. Presiunea este mare, iar cei trei maestri patruleaza printre mese, urmarind cu atentie, pas cu pas, ce fac bucatarii.

"3...2...1...mainile sus, duelul s-a incheiat!", anunta frumoasa Alina Puscas. Asta a fost! Sa vedem ce au de spus specialistii.

Nicolai Tand este dezamagit de Relu. Preparatul sau, sote de ciuperci, nu l-a impresionat, explicandu-i ca se astepta la mai multa creativitate din partea sa. A folosit ciuperci de Paris in loc de ghebe: "cand esti la un duel, te frustreaza, zici domne, pot mai mult de atat!, ce naiba nu ai putut face altceva? E imposibil!", conchide juratul. Lipsa de imaginatie si prezentarea nereusita i-au adus concurentului Corneanu o propunere de eliminare din partea lui Nicolai.

"Ratatouille" respira greu. Este randul sau de a fi jurizat. Preparatul lui este simplu si spera sa fie de efect: un mix de salate cu fructe si dressing de iaurt. Juratii sunt nemultumiti, o salata la top chef?, mai ales ca a uitat sa scoata samburii din struguri. Tudor Constantinescu il mustra "da-ti sapca jos, ca vreau sa te vad, nu stiu cum iti este tie, dar mie imi este rusine sa privesc farfuria". Asadar, il propune pe Robert sa fie eliminat.

Decizia devine dificila si ii ramane lui Chef Joseph Hadad sa dea verdictul. Cine va pleca acasa? Niciunul dintre ei nu a fost stralucit. Se apropie de panou si scoate ambele cutite. Ii priveste pe concurenti si inmaneaza, fiecaruia in parte, cate un cutit. "Luati cutitele si plecati acasa, amandoi", conchide juratul.

Este pentru prima data cand ambii concurenti ai duelului parasesc competitia! Acelasi chef Hadad explica decizia luata: "Relu si Ratatouille s-au miscat repede, dar fara minte." Duelul emotionant si plin de suspans ii smulge o declaratie surprinzatoare concurentului Dan Bogatu: "La duel trebuie sa moara unul, nu doi, ala nu mai e duel, e kamikaze!"

Competitia devine din ce in ce mai stransa, iar cei 19 concurenti ramasi in concurs trebuie sa munceasca din greu pentru a impresiona juriul strict.

Nu rata o noua editie Top Chef, cel mai taios show de cooking, luni, de la 20.30, numai la Antena 1!

Pe muchie de cutit: Relu Corneanu mai are o sansa la Duel... S-a cerut experienta, imaginatie, surprize. Trei au dezamagit si au avut parte de cea mai taioasa eliminare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x