Antena Căutare

Duelul Mirela Ivascu – Ovidiu Abrudan

Provocarea continua. Concurentii se intrec in arta gatitului doi cate doi. Este randul Mirelei Ivascu si a lui Ovidiu Abrudan.

De aceasta data cei doi concurenti intrati la duel vor trebui sa gateasca un preparat inspirat din copilaria lui Joseph Hadad -Tajin de miel cu fructe uscate.

Concurentii sunt speriati. Mirela Ivascu: “Imi dati exact ce nu vreau sa-mi pice - carne!”

Insa aceasta este proba si toata lumea trebuie sa se conformeze. Fiecare are dreptul la o singura intrebare, apoi se aleg ingredientele din camara, cutitele se ascut si preparatul se reinventeaza.

Mirela Ivascu are 32 de ani: “Povestea mea cu bucatareala, cu alimentatia si cu gatitul incepe undeva in 2008. Atunci era in perioada Pastelui, primavara, sotul meu a pregatit masa de Paste, a invitat cativa prieteni si a gatit un iepure la cuptor. Asta era in meniu. M-am dus la cuptor sa vad daca este gata iepurele si l-am vazut acolo, statea cu picioarele taiate, cu labutele taiate si am simtit ceva in mine - ca nu este corect ce s-a intamplat. De atunci am inceput sa mananc doua zile pe saptamana fara carne.”

Timpul trece nemilos. Cratitele fierb, tigaile sfaraie, cutitele toaca fara incetare, condimentele se amesteca intr-un mod inedit.

Chefii urmaresc atent modul in care cei doi pretendenti la titlul de Top Chef - aflati la duel - reinventeaza tema data.

Jurizarea primului duel... Jurizarea celui de al doilea duel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Citește și
x