Antena Căutare

Florentina Lazar e concurenta Top Chef care l-a cucerit cu mancarea ei pe Razvan Simion - „Ori de cate ori ajung la Timisoara, merg la restaurantul ei”

Florentina Lazar este unul dintre cei 24 de bucatari talentati ce pasesc lunea aceasta in cel de-al doilea sezon al celei mai savuroase competitii culinare, Top Chef, emisiune ce ia startul in aceasta seara la Antena 1. Florentina este din Timisoara, are 31 de ani si de cand se stie i-a placut sa gateasca. Ba mai mult, si-a dus pasiunea la rang de arta si a facut o multime de sacrificii pentru asta: „Am renuntat la adolescenta si, in prezent, la o viata de familie, dar nu regret nicio secunda!” Prietenii insa i-au ramas alaturi si ii trec des pragul restaurantului in care activeaza de mai bine de 12 ani, ajungand la statutul de Chef de Partie.

Cu astfel de preparate l-a dat pe spate si pe matinalul Razvan Simion, care la auditiile X Factor din Timisoara a dus intreaga echipa la restaurantul Florentinei: „Ori de cate ori ajung la Timisoara merg la restaurantul ei”. Ba mai mult, Florentina povesteste amuzata ca Dan Bittman e de-al casei, mereu intra in bucatarie sa asiste la preparare. Cum se va descurca Florentina in competitie, ramane de vazut in aceasta seara, de la 20:30, in cel mai nou sezon „Top Chef”, la Antena 1.

De la tamplar, la chef bucatar - Nicolai Tand la un pas sa isi piarda un deget, riscandu-si intreaga cariera... Top Chef s-a intors!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Citește și
x