Antena Căutare

Gheisa Alina Puscas prezinta Top Chef

In momentul in care a fost aleasa sa prezinte cel mai taios show de cooking, Top Chef, Alina Puscas a crezut ca va trebui sa se teama doar de tentatii culinare, insa se pare ca nu a fost asa.

Gheisa Alina Puscas prezinta Top Chef Galerie
Alina Puscas
In momentul in care a fost aleasa sa prezinte cel mai taios show de cooking, Top Chef, Alina Puscas a crezut ca va trebui sa se teama doar de tentatii culinare, insa se pare ca nu a fost asa.
Cea de-a sasea editie Top Chef revine cu o tematica asiatica, astfel ca Alina i-a intâmpinat pe concurenti costumata in gheisa. Ba mai mult, pentru una dintre probe, s-a ajutat si de un sarpe pentru a le inmâna concurentilor descrierea probei respective, fapt ce a nu fost tocmai pe placul tuturor.
Pentru concurentii Top Chef, show-ul inseamna inainte de toate tensiune dusa la extrem, pentru ca asa cum spune si Chef Joseph Hadad, un chef trebuie sa stie sa managerieze orice situatie. Pentru asta vor sa ii pregateasca cei trei jurati pe concurentii ramasi in lupta pentru titlul Top Chef, asa ca le-au pregatit si de aceasta data o editie plina de neprevazut, cu tematica asiatica.

Concurenta Top Chef in stare de soc. A facut o criza nervoasa in timpul unei probe... LiveVIDEO, de la 20:30: 15 finalisti, un juriu nemilos si probe periculoase...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x