Antena Căutare

Humus de dovleac si harissa

Trebuie sa incercati aceasta reteta de toamna!


Ingrediente

1 dovleac placintar de 400g, decojit si taiat in cuburi cu latura de 2cm
3 catei de usturoi, nedecojiti
2 linguri ulei de masline
3 linguri de tahini (pasta de susan)
1 lingura de harissa, plus extra pentru servit
400g de naut din conserva

Mod de preparare

1. Incinge cuptorul la 200ºC/gaz 6. Pune dovleacul si usturoiul intr-o tava, asezoneaza-le si toarna 100ml de apa. Acopera tava cu folie de alumniu si da-o la cuptor 45 de minute, pana cand se inmoaie dovleacul. Lasa deoparte, pana se raceste.
2. Pune dovleacul si zeama lasata in tava intr-un robot de bucatarie, adauga cateii de usturoi scosi din coaja si ingredientele ramase. Mixeaza pana obtii o pasta omogena.
3. Rastoarna humusul intr-un castron si stropeste-l cu harissa inainte de servire.

Foto: Good Food

Istoria tortului aniversar! Cum a aparut cea mai iubita prajitura... Mancarea in Cartea Recordurilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Citește și
x