Antena Căutare

Inedit! Un bucatar asiatic face motociclete din homari

Un bucatar din Taiwan a reusit sa surpinda pe toata lumea dupa ce a creat cateva machete de motocicleta din bucati de homar.

Un bucatar din Taiwan a reusit sa surpinda pe toata lumea dupa ce a creat cateva machete de motocicleta din bucati de homar.

Cu un talent inedit, barbatul face machete senzationale din resturi de homar. Bucatarul a povestit ca nu ii place sa risipeasca mancarea, motiv pentru care foloseste tot ce ramane.

Foto: Facebook

Cod cu piure de mazare... Juratul Top Chef, Tudor Constantinescu, vorbeste deschis despre romance, dar si despre relatia sa cu Olena...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x