Antena Căutare

Jurizarea celei de-a doua probe de catre invitatii surpriza

Dupa primele secunde, ne dam seama ca vedetele au creat mai multa presiune pentru concurenti, acestia sunt agitati si vizibil emotionati.

Dupa primele secunde, ne dam seama ca vedetele au creat mai multa presiune pentru concurenti, acestia sunt agitati si vizibil emotionati.

Ambele echipe intarzie servirea supei, invitatii isi pierd rabdarea, insa primul fel al echipei negre este senzational, daca este sa ne luam dupa spusele copiilor care, surprinzator, au mancat tot. In ceea ce priveste cea de-a doua echipa, aceasta nu a mai avut voie sa serveasca, Nicolai Tand spunand ca cei sapte "clienti" au asteptat prea mult.

Sa trecem la cel de-al doilea fel!

Chef Nicolai ii preda stafeta lui Joseph Hadad, care intra in scena dupa un moment hazliu prezentat de Razvan. Acesta il imita foarte bine pe juratul nostru maramuresean, spre amuzamentul tuturor. "Eu am trei emisiuni dragi: Neatza, X Factor si Top Chef si pe toate trei pot sa le fac".

Atmosfera destinsa, povestile de zi cu zi si discutiile de la masa ne duc, indubitabil, cu gandul la familie. Echipa neagra serveste felul principal, insa ii dezamageste pe invitati. " Piureul este rece, cleios si fara gust", spune Razvan, in timp ce echipa portocalie este laudata pentru preparat: "Cel mai bun muschi de porc pe care l-am mancat vreodata".

Credeati ca Joseph scapa de talentul iesit din comun al indragitului prezentator de la Neatza?! Nici gand!

Urmeaza, bineinteles, desertul, sub atenta supraveghere a lui Tudor Constantinescu.

Daca echipa portocalie a impresionat prin eleganta si finetea preparatului, echipa neagra a prezentat desertul in rime pentru a-i atrage pe cei mici. Ca sa nu mai vorbim de crema de ciocolata din tarte.

Dupa un pranz copios, urmeaza decizia juriului...

In fata juriului - castigatorii si eliminatii primei probe... Cea de-a treia proba: "Un desert care defineste fiecare concurent in parte"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x