Antena Căutare

Jurizarea primului duel

Proba s-a incheiat. Urmeaza jurizarea. Cine va pleca si cine merge mai departe? Este doar o chestiune de timp si de noroc.

“In momentul in care am terminat proba am simtit o usurare fenomenala, in momentul acela mi-am facut cruce si m-am calmat in proportie de 100%. Sunt foarte fericit ca s-a terminat totul”, rasufla usurat Mihai Ionescu.

Cei doi concurenti intrati la duel isi prezinta si isi lauda preparatul, in speranta ca el va fi cel ales sa mearga mai departe:

Mihai Ionescu: “Preparatul meu, cu siguranta, este unul pe care i l-as servi unui presedinte de stat fiindca a fost facut cu foarte multa pasiune, am pus foarte multa dragoste in ceea ce am facut. Am gatit pentru cei trei Chefi - lucru care ma face sa fiu din ce in ce mai bucuros. Deja in momentul de fata nu mai conteaza cine merge mai departe sau de ce voi pleca acasa.”

Chefii gusta preparatul, emotiile sunt mari. Mihai rade - primeste aprecieri, dar si critici.

Alexandru Iacob: “Am incercat sa aduc putin din bucataria avangardista si sa folosesc acest preparat banal - fasolea batuta - intr-un mod mai inedit, mai aspectuos. Am lucrat mult la design-ul acestei farfurii.”

La prima vedere Alexandru primeste mai multe aprecieri din partea chefilor.

Insa cine va fi ales? Ambii sunt talentati si priceputi.

Duelul Alexandru Iacob – Mihai Ionescu... Duelul Mirela Ivascu – Ovidiu Abrudan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x