Antena Căutare

Lovitura de cutit: "Chef Hadad si-a iesit din minti!"

Episodul 5 i-a dus pe concurentii Top Chef intr-o excursie la Snagov. Pentru prima proba, juratii le-au testat indemanarea: in 15 minute au avut de curatat si filetat un crap.

Lovitura de cutit: "Chef Hadad si-a iesit din minti!" Galerie
Nicolai Tand incearca sa il linisteasca pe Chef Hadad

Episodul 5 i-a dus pe concurentii Top Chef intr-o excursie la Snagov. Pentru prima proba, juratii le-au testat indemanarea: in 15 minute au avut de curatat si filetat un crap.

Soare, lumina, malul lacului, locul perfect pentru a gati, in viziunea lui Nicolai Tand. Cei trei jurati s-au plimbat cu salupa, pe malul lacului Snagov, bucurandu-se de o zi placuta si insorita.Chef Hadad a fost cel mai incantat de aceasta plimbare, deoarece i-a amintit de Israel. Ajunsi pe ponton, au fost nerabdatori sa vada cum s-au descurcat bucatarii.

Concurentii s-au intrecut, care mai de care, sa impresioneze juriul. Pestele trebuia sa arate impecabil, deoarece juratii nu aveau sa ierte nicio greseala.

In timp ce unora, precum Nico Lontras si Cerasela Lungu, li s-a parut usor, altora nu le-a placut sa fileteze crap. Lui Dragos Iliuta i s-a parut greu, in timp ce Ionut Susala a avut problemele cu selectarea oaselor. "Nu sunt obisnuit cu crapul, pentru ca nu imi place pestele de lac", a spus Giovanni Piselli. Pe cealalta parte, Ovidiu Margarita a marturisit ca nu l-a incurcat aceasta proba, avand in vedere ca a curatat pesti si mai mari de atat. Secretul sau? "Am o tehnica a mea", spune el.

Cei trei jurati au studiat cu atentie modul de lucru al bucatarilor. Plimbandu-se printre mese, chef Hadad l-a felicitat pe Nico Lontras: "Se vede ca e mana profesionala, bravo".

Razvan Alexandru a scos ochii pestelui, datorita unei manii personale, ceea ce l-a surprins pe chef Hadad. Juratul Nicolai Tand i-a atras atentia lui Ionut Lupu, deoarece a aruncat capul de crap, iar pe Dana Dogantekin a certat-o pentru ca nu a facut curatenie la masa de lucru.

O surpriza la aceasta proba a fost Dragos Iliuta. Bucatarul a fost singurul care a pastrat laptii de la peste, deoarece a fost obisnuit de tatal sau sa le prepare cu malai.

Chef Hadad s-a aratat cel mai dezamagit de Maria Ungureanu si Ovidiu Margarita, pe care i-a acuzat ca si-a batut joc de material: Ce e asta?Uite ce ati facut! Acasa, acum! Reactia juratului i-a surprins pe toti: "Chef Hadad si-a iesit din minti!" a marturisit Nicolai Tand.

Juratul Tudor Constantinescu a incercat sa il calmeze: "Si noi am mai gresit, Joseph, nu putem uita ce au facut in aceasta competitie pana acum, merita inca o sansa."

Insa, israelianul nu s-a putut abtine, sa nu isi manifeste enervarea: "Nu se poate asa ceva, nu ma intereseaza, Tudor! Isi bat joc de material!"

Reactia sa a uimit toti concurentii. "Am ramas socati", a declarat Ionut Susala. Intrebati vis-a-vis de acest incident, Cerasela Lungu si Dragos Bercea au fost de acord cu decizia juratuluil, in timp ce Nico Lontras le-a spus celor doi ca spera sa li se acorde inca o sansa.

La auzul deciziei chef-ului, Maria Ungureanu a declarat: "Nu cred ca l-am filetat chiar atat de grav incat sa nu pot sa il mai folosesc, dar va fi hotarararea dansului. Daca ma trimite acasa, asta este."

Ovidiu Margarita a fost dezamagit, considerand ca a facut mai bine decat coechipiera sa: "Reactia domnului Hadad a fost putin exagerata, dupa parerea mea. Cred ca Maria Ungureanu merita sa plece direct acasa, cand a ridicat scheletul ei de peste, arata oribil! Parca era dezosat cu toporul", a conchis bucatarul.

Dupa lungi dezbateri, juratii au cazut de acord sa ii trimita la duel, acordandu-le o ultima sansa. Dar Hadad nu a uitat incidentul si i-a avertizat: "Eu o sa fiu cu ochii pe ei si o sa le arat lui Nicolai si Tudor ca ei doi nu se duc mai departe!"

LiveVIDEO, de la 20:30: Joseph Hadad isi pierde rabdarea-nu mai iarta nimic!... Concurentii gatesc inspirati de Tom si Jerry, Mica sirena si Nasul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x