Antena Căutare

Luni, de la 20:30! Andreea Marin i-a provocat printr-o poezie pe concurenti! "M-a fermecat", a fost reactia unuia dintre ei!

Prezenţa Andreei Marin la „Top Chef” s-a dovedit a fi o surpriză pentru cei 12 concurenţi rămaşi în concurs. Invitata ce va putea fi urmărită luni, de la ora 20:30, la Antena 1, va mărturisi ce îi place să mănânce.

Prezenţa Andreei Marin la „Top Chef” s-a dovedit a fi o surpriză pentru cei 12 concurenţi rămaşi în concurs. Invitata ce va putea fi urmărită luni, de la ora 20:30, la Antena 1, va mărturisi ce îi place să mănânce.

Proba pe echipe a fost propusă de Andreea Marin care le-a recitat o poezie sub formă de ghicitoare, la sfârşit dezvăluind ceea ce bucătarii urmau să gătească: ”Faceţi ce vă place vouă. Cu siguranţă n-o sa fie departe de ceea ce-mi place mie. Eu nu vreau sarmale franţuzeşti, eu vreau sarmale ca la mama acasă”, lucru care i-a uimit pe concurenţi: „Mă aşteptam să fie mai pretenţioasă, să mănânce şi ea foie gras, caviar, aşa cum sunt vedetele, dar nu, ea a ales preparatele tradiţionale, sarmale. Asta m-a mirat foarte mult. A părut din colectivul nostru”, a declarat Alexandru Iacob.

Toţi concurenţii au fost încântaţi de prezenta Andreei Marin, dovadă fiind mărturisile lor „A preferat mâncărurile tradiţionale, semn că este un om simplu, chiar dacă este o personalitate. Se vede că este o persoană foarte foarte modestă”, povesteşte Daniel Grosu. Ba mai mult, unii dintre ei au fost chiar impresionaţi de frumuseţea şi eleganţa invitatei: „M-a fermecat. M-am simţit de parcă ne cunoşteam de dinainte să vină aici datorită felului ei de a fi. S-a apropiat de noi. Este o persoană foarte elegantă şi frumoasă”, a mărturisit George Crăciun.

Telespectatorii care vor urmări „Top Chef” luni de la ora 20:30, la Antena 1, vor afla preparatele pe care Andreea Marin le-a luat acasă pentru fiica ei, Violeta.

Chef Joseph Haddad, super emoţionat de un preparat Top Chef: „Mi s-a făcut pielea de găină”... Tudor Constantinescu, cucerit de concurenta sexy de la ”Top Chef”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x