Antena Căutare

Masa de Crăciun poate fi servită în mod neobișnuit...la conservă

Pasionații de jocuri video vor fi extrem de încântați că nu trebuie să mai facă pauză de la joc pentru masa de Crăciun

Pasionații de jocuri video vor fi extrem de încântați că nu trebuie să se mai oprească din jucat pentru masa festivă de Crăciun. Un magazin le-a sărit în ajutor și a inventat cina de Crăciun la conservă.

"Christmas Tinner" este o combinație de preparate în nouă straturi, începând cu aperitivul și terminând cu plăcinta. Primul strat este realizat din omletă și bacon pe un pat de plăcintă cu carne tocată. Stratul următor combină curcanul cu cartofi, morcovi și alte condimente, conserva terminându-se cu prăjitura de Crăciun.

Produsul a fost realizată de către retailer-ul GAME, împreună cu designer-ul Chris Godfrey și este disponibil la prețul de 2.50 de euro.

Lansarea acestui preparat inovator vine după ce retailer-ul a descoperit că 43 la sută dintre pasionații de jocuri din Marea Britanie intenționau să petreacă sărbătorile în fața consolelor.

Există însă și alte avantaje pe care noua conservă le aduce cu sine, printre care scutirea de la spălarea vaselor.

Topul celor mai scumpe restaurante din lume... Tudor Constantinescu: "El mă învaţă cum să fac hamburgeri şi eu îl învăţ cum să facă ciocolată”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Citește și
x