Antena Căutare

Mirela Ivașcu a cedat: ”Eu o să plec acasă!”

Mirela Ivașcu, concurenta vegetariană de la Top Chef, a intrat din nou la duel. Dezamăgită, ea a vrut să renunțe.

Mirela Ivașcu, concurenta vegetariană de la Top Chef, a intrat din nou la duel. Dezamăgită, ea a vrut să renunțe.

”Eu o să plec acasă. Dar nu e vorba de feeling, e o chestie de voință și punct. Ce s-a întâmplat astăzi… Eu personal nu îmi mai doresc o experiență de genul ăsta. E o frustare foarte mare, în condițiile în care tu ai niște preparate foarte bune. Eu nu contest decizia juraților, dar mi-aș dori să știu unde am greșit noi”, a spus Mirela.

Chef Hadad intervine. El nu dorește să o lase pe concurentă să părăsească competiția. Mai are lucruri de demonstrat și la duel.

”Știu ce e în sufletul vostru acum, ca voi să intrați la duel. Nu e bine să vrei să pleci acasă. Trebuie să lupți până la capăt!” e de părere Joseph Hadad.

O echipă mare și alte două mici! Concurenții au gătit pentru fotbaliștii de la Astra Giurgiu... Florentina Lazăr e intimidată de chef Hadad: ”Chiar mă sperie. Sunt terorizată!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x