Antena Căutare

Nicolai Tand - bucatarul preferat al lui Akon

Romanii stiu sa se faca placuti oriunde in lume si o demonstreaza cu fiecare ocazie. Cu o viața desprinsa din filmele de la Hollywood, juratul Top Chef, Nicolai Tand, a plecat in lume la 20 de ani si a incercat tot felul de meserii, inainte de a se indragosti iremediabil de bucatarie, facandu-si prieteni din toate domeniile.

Nicolai Tand - bucatarul preferat al lui Akon
Nicolai Tand - bucatarul preferat a lui Akon

Romanii stiu sa se faca placuti oriunde in lume si o demonstreaza cu fiecare ocazie. Cu o viața desprinsa din filmele de la Hollywood, juratul Top Chef, Nicolai Tand, a plecat in lume la 20 de ani si a incercat tot felul de meserii, inainte de a se indragosti iremediabil de bucatarie, facandu-si prieteni din toate domeniile. Nu-i place sa se laude, insa in agenda lui telefonica sunt nume cunoscute din intreaga lume.

Pe vremea cand servea la Cantine du Faubourg, cunoscutul cantaret american Akon nu venea in Franta fara sa treaca si pe la Nicolai.Ne-am imprietenit inca din prima zi cand a venit la noi. Americanii sunt altfel, sunt foarte respectuosi si insista mereu sa ne spunem pe nume. Ajunsesem sa ma sune si imi spunea Nicolai, vin intr-o ora, fa-mi si mie, te rog, un roast beef bine facut, cum imi place mie. Ma invita la concertele lui si mergeam cu placere!” Odata intors in Romania, Nicolai si-a deschis propria lui afacere, La Cantine de Nicolai, din meniul careia nu lipseste preferatul lui Akon: Roast beef cu piure façon Nicolai si sos de piper.

O surpriza placuta pentru comunitatea TopChef: premii oferite de bucatarie360.ro!... Povestile "Top Chef": Kubler, cafeneaua unde se coceau ziare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x