Antena Căutare

O echipă mare și alte două mici! Concurenții au gătit pentru fotbaliștii de la Astra Giurgiu

Istvan Veres a intrat la duel după prima probă, iar ceilalți șase concurenți au o misiune specială. Ei vor trebui să gătească pentru campioana României: echipa de fotbal Astra Ploiești.

Istvan Veres a intrat la duel după prima probă, iar ceilalți șase concurenți au o misiune specială. Ei vor trebui să gătească pentru campioana României: echipa de fotbal Astra Ploiești.

Alina Pușcaș dă fluierul de start! Mihai Irimia și Daniel Grosu își fac echipele pentru cea de-a doua probă. Alexandra Leon și Alexandru Iacob se alătură lui Mihai, în timp ce Florentina Lazăr și Mirela Ivașcu vor face echipă cu Daniel.

“Sunt ok în echipa lui Daniel și cu Mirela. Nu cred că suntem o echipă mai slabă. Ține de căpitan. Eu cred că Daniel va fi cu capul pe umeri și ne va duce la victorie”, spune Flori.

”Sunt foarte mulțumită de echipa în care sunt. Eu am mai lucrat cu Mihai și a fost foarte bine. Cred că facem o echipa foarte bună. Mihai e un lider foarte bun, știe cum să ne coordoneze și ce sarcini să ne dea”, a declarat Alexandra.

În două ore, concurenții vor trebui să gătească un prânz complet sub forma unui bufet suedez nu doar pentru echipa de jucători, ci si pentru antrenori și rezerve. Provocarea este mare!

Cei trei jurați, Joseph Hadad, Nicolai Tand și Tudor Constantinescu, vor juca rolul de arbitrii.

Concurenții dau iama în cămara pusă la dispoziție de sponsorul emisiunii Mega Image și își aleg ingredientele pentru preparate. Curând, oalele încep să sfârâie pe foc, iar jurații să dea cartonașe galbene. Flori primește unul de la Chef Tudor, deoarece crema de la tiramisu nu este bine inchegată.

Alexandra Leon a avut parte de o surpriză din partea lui Chef Nicolai!

În platou e agitație mare! Preparatele trebuie transportate la hotelul unde se află echipa de fotbal. După un lung antrenament, jucătorii așteaptă cu nerăbdare masa!

Mai sunt trei minute din prima repriză. Cele două echipe pun la punct ultimele detalii. Masa e gata! Echipa de fotbal intră și așa începe cea de-a doua repriză: servirea.

Mihai Irimia își exersează limbile străine cu jucătorii din afară, lucru pe care jurații îl apreciază. El știe să își vândă marfa. Iar iepurele pe care l-a gătit a fost un adevărat succes!

Fotbaliștii gustă pe rând din toate preparatele celor două echipe. Dacă felul unu și doi a fost apreciat la ambele echipe, desertul face diferența!

Cheescake-ul newyorkez al lui Mihai este lăudat de chefi, în timp ce echipa lui Daniel are probleme cu tiramisul. Se pare că blatul era prea tare și prea sărat.

Masa a luat sfârșit! Nu înainte ca toată echipa de fotbal să îi cânte ”La mulți ani” Alexandrei!

”A fost o masă extraordinară! Toate mâncărurile au fost perfecte. Dar noi am decis ca în această zi câștigătoarea pentru noi e echipa albă”, adică cea a lui Mihai, decid fotbaliștii.

Totuși, restul invitaților a hotărît că echipa lui Daniel este câștigătoarea. Cartofi dauphinoise cu piept de raţă i-a dat pe spate!

E baraj! Decizia finală le aparține juraților!

”Nu este deloc o decizie ușoară. Ambele echipe au gătit foarte bine. Nu există un preparat prost”, spune Tudor.

Însă, echipa lui Daniel Grosu a fost considerată mai slabă, iar Mirela și Florentina intră la duel alături de Istvan Veres.

Mihai Irimia, un adevărat căpitan de echipă... Mirela Ivașcu a cedat: ”Eu o să plec acasă!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x