Antena Căutare

Ozana Barabancea: „La Top Chef mi-am reamintit ca sunt sclava papilelor gustative”

Dupa doua episoade in care unii dintre cei mai buni bucatari profesionisti din Romania, dar si de peste hotare, s-au duelat pentru un loc in cea mai savuroasa competitie a momentului, Top Chef, difuzata in fiecare luni, de la 20:30, la Antena 1, cei 13 care au reusit sa convinga juriul vor avea de infruntat o noua provocare.

Incepand din cel de-al treilea episod al show-ului culinar, concurentii nu vor mai avea de infruntat doar criticile celor trei jurati, ci si ale unora dintre cele mai pretentioase vedete din show biz, invitate sa deguste farfuriile Top Chef. Primii care vor calca in platoul emisiunii sunt Ozana Barabancea, alaturi de cei doi copii ai sai, Gloria si Andrew si matinalul Razvan Simion, alaturi de sotia sa, Diana si cei doi copii.

Ozana a fost extrem de incantata de aceasta experienta: “Mi-am dat seama cat de complicata, de minutioasa si de sofisticata e meseria asta. Am un respect deosebit pentru acesti mari artisti si trebuie sa recunosc ca la Top Chef mi-am reamintit faptul ca sunt sclava papilelor gustative!” Cat despre micutii Gloria si Andrew, acestia au fost cuceriti de preparatele degustate si au tinut sa ii faca o surpriza mamei lor: “Imediat cum am plecat de la filmari, i-am lasat pe ei acasa si eu am pornit catre Opera, unde am avut repetitii pana seara tarziu. Cand am intrat pe usa, mai sa nu lesin: bucataria era devastata. Dragalasii de ei, incercasera sa-mi pregateasca mie, ce au vazut la emisiune. Am gustat din toate!” marturiseste soprana.

Ei sunt cei 13 concurenti ramasi in lupta pentru titlul Top Chef Romania!... Decizii neasteptate luni la “Top Chef”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x