Antena Căutare

Patru concurenti, patru echipe, 24 de bucatari

Cel mai buni dintre cei mai buni va fi recunoscut nu numai de jurati, de concurenti si invitati, ci de o tara intreaga. La aceasta proba, deoarece au mai ramas doar patru bucatari, pentru a reusi sa prepare bucatele pentru Marele Bal, ei isi vor alege ajutoarele dintre fostii concurenti.

Cel mai buni dintre cei mai buni va fi recunoscut nu numai de jurati, de concurenti si invitati, ci de o tara intreaga.
La aceasta proba, deoarece au mai ramas doar patru bucatari, pentru a reusi sa prepare bucatele pentru Marele Bal, ei isi vor alege ajutoarele dintre fostii concurenti.

„Nu-mi vine sa cred, iarasi o sa fie nebunie in bucatarie, iarasi o gramada de oameni, iarasi urmeaza o lupta pe ingrediente, o lupta pe materie-prima, o lupta pe ustensile, o lupta pe tot” spune cu lacrimi in glas Dragos Bercea.
Intr-o ora si treizeci de minute echipele au de pregatit un meniu regal, avand la dispozitie toate ingredientele din bucatarie.
Si lupta incepe...

Ideile zboara, ingredientele la fel, echipele incep sa functioneze foarte bine.
„E greu sa revii aici, mai ales cand miza e asa de mare. Nu venim pentru noi, e mai greu, e mai puternic pentru ca venim pentru colegii nostri, e responsabilitatea mult mai mare decat atunci cand lucrezi pentru tine. Atunci cand lucrezi pentru tine ai gresit, ai gresit, tu ai luat deciziile, tu ai gresit.” spune Cerasela Lungu.
Insa chiar daca lupta este apriga, glumele destind atmosfera.
„Primul lucru pe care i l-am spus nevestei acasa a fost: <Te bag la duel diseara>” povesteste Dan Bogatu.
Parerile de rau se spun si ele, eliberand astfel din amaraciunea celor care au fost la un pas de a ajunge in top si n-au reusit: „Imi pare foarte rau ca am fost eliminat, insa viata merge mai departe. O sa avemm parte de alte concursuri, de alte provocari si vom continua lupta. Nu e un sfarsit de drum pentru niciunul dintre noi. Abia acum incepem.” este de parere Razvan Alexandru.
„Chiar am luptat 100%, mi-am vazut de treaba mea, mi-a placut, dar m-am si simtit un pic prost ca meritam sa fiu in primii patru.” spune Ionut Susala.
Vechile competitii, jignirile si tradarile se uita si fac loc unor noi colaborari si prietenii.

Dar nu mai este timp pentru nimic caci cronometrul masoara si... 3, 2, 1 proba se incheie.

Minunatiile preparate pentru Marele Bal sunt mai mult decat delicioase, prezentarile sunt spectaculoase, totul e senzational.

„Proba a fost foarte grea, trebuie sa ne gandim foarte, foarte bine. Nu e usor. Fiecare concurent a facut o masa deosebita.” spune Joseph Hadad, invitandu-i pe toti in platou.

Trei preparate pentru 4 bucatari... Ionut Lupu vs. Dragos Bercea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x