Antena Căutare

Pe muchie de cutit: Concurentii intra pentru prima data in platoul emisiunii

Emotii nemaintalnite pentru concurentii Top Chef! De data aceasta, juratii, impreuna cu Alina, le-au pregatit o surpriza. Au gatit, in premiera, pe platoul emisiunii:”Aveti grija, nu mai iertam nicio greseala, sa continue lupta!”, au conchis juratii.

Emotii nemaintalnite pentru concurentii Top Chef! De data aceasta, juratii impreuna cu Alina le-au pregatit o surpriza. Au gatit, in premiera, pe platoul emisiunii. Ajunsi la destinatie, Alina i-a poftit in vestiare. Inarmati cu tunici si multa ambitie, bucatarii au pasit pentru prima data in platoul concursului.

Au avut cateva minute sa cerceteze imprejurimile, pentru a-si cunoaste spatiul de lucru si de a se acomoda cu locul in care vor da cele mai taioase lupte de pana acum. Cei trei jurati i-au avertizat, reamintindu-le unde se afla: ”Aveti grija, nu mai iertam nicio greseala, sa continue lupta!”

In proba ”Pe muchie de cutit”, echipa lui Ionut Susala, cea care a pierdut la manastire, a trebuit sa gateasca doua feluri de mancare, fel principal si desert, folosindu-se de ingrediente speciale: biban de mare, strut, struguri rosii, lemongras si ghimbir. O ora si multa creativitate. Asta le-au cerut juratii.

Preparatele alese le-au ridicat, unora, cateva semne de intrebare. In timp ce unii concurenti erau familiarizati cu ingrediente precum carnea de strut, altii au avut emotii, gatindu-o pentru prima data in cariera. ”Eu nu am gatit niciodata strut, dar nici nu am vrut sa risc”, a spus Ionut Susala. Pe de alta parte, Ovidiu Margarita a avut initiativa si a ales carnea de strut, din curiozitate.

Ceasul a pornit, iar juratii i-au privit pe concurentii Top Chef care se luptau pentru un loc de fruntas in proba. Plimbandu-se printre mese, Nicolai Tand a laudat-o pe Maria Ungureanu: "A inceput fain, cu desertul, asteptam demult acest moment, sa vad o doamna bucatar ca incepe cu desertul", a declarat juratul.

Lama cutitelor le-a ”dat de furca” concurenti - Razvan Alexandru, Ionut Susala si Ovidu Margarita s-au taiat. Chiar si asa, bucatarii s-au intrecut pe ei insisi si au incercat sa impresioneze juriul cu preparate care mai de care mai exclusiviste si rafinate.

Giovanni Piselli a pregatit un trio de peste ce l-a pus in incurcatura pe juratul Nicolai: "Amestecul tau ma streseaza, nu merg crud, fiert si prajit in aceeasi farfurie."

Razvan Alexandru, bucatar cu ani de experienta in filetarea bibanului, a primit felicitari din partea lui Chef Hadad: ”E putin prea mult unt, dar e bun pestele”. In ultimele 20 de minute ale probei, juratul maramuresean anunta taierea a 10 minute din proba, fapt pe care l-a justificat astfel: "Ce se intampla in bucataria asta? Ati inceput bine, dar v-ati lasat acum, va tai 10 minute!"

Favoritii competitiei au fost, de departe, Maria Ungureanu si Nico Lontras. Maria a fost felicitata de cei trei jurati deoarece a fost prima si singura care a inceput proba, gatind desertul. Rulada de ciocolata pregatita l-a surprins placut pe Tudor Constantinescu: "Vreau sa va felicit!"

Nico Lontras a captat atentia inca de la inceputul probei. Aranjandu-si uneltele cu maiestrie si grija demne de un top chef, faptul ca a fost ultimul care si-a ales ingredientele nu l-a impiedicat sa prepare una dintre cele mai spectaculoase si laudate farfurii din timpul concursului: ”Nico, arata spectaculos, bravo”, spune juratul Tudor. Nicolai Tand, indragostit de mancarea traditionala, i-a marturisit: ”Imi place ca ai ridicat mamaliga noastra romaneasca la nivelul barului. E favorita mea!”a conchis juratul.

Concurentii au terminat. Juratii sunt pregatiti sa guste primele bucate pregatite in platoul Top Chef. Tensiune, excelenta, verdict! Cele trei cuvinte care fac legea.

Jurizarea a fost una cu totul speciala. Concurentii au fost legati la ochi, iar cei trei maestri au ales. Unul cate unul, au salvat cate un concurent, pana cand, a ramas in fata lor cel de-al doilea duelist, Ionut Susala.

Nicolai Tand a avut de comentat doar atat: ”Ionut ne-a pus-o, pe platou, invitatia la duel.” A fost singurul concurent care nu a avut desert, deoarece a avut probleme cu preparatul, trebuind sa schimbe reteta in ultimele minute ale concursului. Referitor la esecul colegului sau, Dan Bogatu a declarat: ”Nu stiu ce a fost cu el azi, poate pentru ca e prima data in platou, fiecare reactoneaza in felul sau.”

Proba pe echipe - In premiera, juriul voteaza in unanimitate - Echipa lui Adrian Iuriciuc a castigat!... Duelul placintelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x