Antena Căutare

Pe muchie de cutit cu 5 tipuri de dovleac

Din cinci tipuri de carne si un dovleac, concurentii acestei probe - Pe muchie de cutit - trebuie sa faca un super-fel principal si un super-desert. Totul intr-o singura ora.

Pe muchie de cutit cu 5 tipuri de dovleac Galerie
Pe muchie de cutit

Din cinci tipuri de carne si un dovleac, concurentii acestei probe - Pe muchie de cutit - trebuie sa faca un super-fel principal si un super-desert. Totul intr-o singura ora.

Cum cel mai slab dintre ei va merge la duel si nimeni nu vrea sa treaca prin aceasta incercare, toti se agita la maxim.

"Am incercat sa ajung printre primii in camara, am pus mana pe un muschi de vita si imediat unul a tras din stanga, unul a tras din dreapta, de undeva a aparut un cutit..." ne spune Razvan Alexandru.
"Si am taiat in jumatate si am plecat. Am fost ca un samurai" completeaza Giovanni Piselli.
"Cand am aflat ca trebuie sa lucrez cu dovleac, am fost foarte bucuros pentru ca in trecut am lucrat foarte mult cu dovleac" declara Alexandru Razvan.
Tavi, cuptoare, retete, ingrediente, alegeri, confuzii... Ionut Susala confunda prepelita cu potarnichea si porumbelul: "La proba Pe muchie de cutit am avut un start foarte bun, am plecat al treilea, dar am ajuns al cincilea la tavile cu carne. Am luat o pasare, nu mai stiam ce mai e pe-acolo, ce-am prins si eu. Nimeni nu s-a bagat la pasare. N-avea eticheta, n-avea nimic, avea aceeasi marime, culoare, ca un porumbel, prepelita si potarniche. O greseala am facut-o pentru ca nu am taiat carnea sa vad ce este..."
Si deodata: 3, 2, 1, lingurile jos, mainile sus, proba se incheie!
Emotiile si oboseala unei zile lungi si grele isi spun cuvantul in preparatele fiecarui concurent.
Desertul lui Piselli iese prost, Iuriciuc vine cu niste preparate obisnuite, iar cei trei jurati si invitatul special sunt gata de degustare.
Bunatati care mai de care sunt asezate pe farfurii, insa greselile ies la iveala una dupa alta.

"Ne-am asteptat la mai multe lucruri, sincer. Nu mai vrem sa dam vina ca nu stim cum merge cuptorul, ca nu stim sa aprindem aragazul, ca nu stim sa pornim mixerul..." spune Nicolai Tand dupa ce Giovanni Piselli se plange ca desertul nu i-a iesit asa cum ar fi vrut.
Si Adrian Iuriciuc o da in bara cu cotletele de miel ce trebuiau sa iasa rose.
"Farfuria ta e groaznic. Desert nu vreau sa gust. Iuriciuc, priveste-ma in ochi, esti bucatar foarte bun, dar nu astazi." ii spune Joseph Hadad.
Nici lui Tudor Constantinescu nu ii place ceea ce vede in farfuria lui Iuriciuc: "Ne aflam in ultimele etape ale competitiei si el vine cu niste elemente: carne, legume la gratar si un dovleac pasat printr-o sita, puse pe farfurie. Sa fim seriosi. Nu stiu daca exista cineva care sa nu poata face acest lucru. Era o farfurie trista pur si simplu."

Ionut Susala, dupa ce confunda pasarea cu care lucreaza, ii contrazice pe jurati in legatura cu gustul preparatului sau, enervandu-l pe Chef Hadad: "Ionut parerea ta, las-o acasa, nu aici! Nu ma enerva, ok? Nu ma enerva! Tu asculti ce spunem noi. Noi hotaram, nu tu!"
Cel mai slab la aceasta proba va trebui sa se confrunte la duel cu Nico Lontras. Concurentii se cunosc deja bine intre ei si stiu ca Lontras e un bucatar foarte bun. Niciunul nu ar vrea sa-l infrunte.

Iar juriul decide: la duel cu Nico Lontras merge Adrian Iuriciuc.

Ziua Recoltei la TopChef... Duel: Adrian Iuriciuc vs. Nico Lontras...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x