Antena Căutare

Proba de foc: Rasturnare de situatie - mancare din fructe

De aceasta data, cei 18 concurenti ramasi in cursa au scapat. Niciunul nu a plecat dupa prima proba, ei reusind sa pregateasca deserturi absolut uimitoare.

Proba de foc: Rasturnare de situatie - mancare din fructe Galerie
Top Chef: Mancare de post din fructe

Pe malul Neajlovului, la manastirea Comana, batalia culinara continua cu Proba de foc. Chiar daca au scapat de prima eliminare, acest lucru nu inseamna ca toata lumea se relaxeaza, dimpotriva. Atentia trebuie sa fie maxima. Orice greseala poate fi fatala.

Fiecare concurent are in fata sa un bol acoperit, care mascheaza tema celei de-a doua probe. In cele din urma, ei afla ce au de facut: in 30 de minute trebuie sa prepare un fel principal, de post, cu ingredientul pe care il au in fata. Cel mai bun va castiga Pass-card-ul, iar cel mai slab va fi propus pentru eliminare.

“Erau bolurile alea pe masa cu niste chestii sub ele. Nu stiam ce sunt: tarantule, serpi.”, spune unul dintre concurenti.

Concurentii nu mai stiu sa articuleze cuvintele, nu recunosc ingredientele. Reactiile lor sunt diverse: “Cand am desfacut… 4 smochine.”, “Erau niste lychee!”, “Nu am stiut ce este.” sau “Asta cred ca este… asta cred ca este… Nu stiu cum se cheama”.

“Habar n-am ce-i asta. Nu stiu cum se cheama. N-am lucrat niciodata cu el. O sa-l gust sa vad ce pot imbina cu el. Il gust acum pentru prima oara in viata mea, imi pun si o dorinta” spune Ionut Susala.

La jumatatea probei insa... stupoare! Sudoarea le curgea din cap pana-n picioare si, de-odata, bucatarii au fost mutati de la posturile lor, fiecare fiind nevoit sa preia prepararea retetei altui concurent.

Unii s-au gandit rapid la o solutie, precum Nico Lontras: „Incercam sa-mi pastrez ideea. Incercam sa vad daca cu ingredientele celelalte pot sa pastrez ideea si pot sa continui aceeasi idee.”

In amsamblu insa, este haos total. 18 bucatari se agita dintr-o parte in alta. Tigaile sfaraiau, dar ce avea sa iasa in final se schimba de la o secunda la alta. „Era dezastru pe masa respectiva. Dezastru. Era masa lui Mihaita Ionita. A trebuit sa dreg eu prostia si greseala pe care a facut-o el” spune Dragos Bercea.

Intentionat sau graba? Adrian Iuriciuc da peste tigaia lui Giovanni Piselli si varsa totul pe jos. Isi cere scuze, insa scuzele sunt degeaba, mancarea in tigaie nu se mai intoarce, iar cel mai slab va merge la DUEL!

Cele 30 de minute trec intr-o clipita si concurentii trebuie sa se prezinte in fata juratilor care le vor inchide sau nu drumul in lupta pentru cel mai bun Top Chef al Romaniei.

Unii au noroc, altora le tremura tigaia in mana. Juriul delibereaza, iar cei mai buni sunt desemnati: Mihaita Ionita, Nico Lontras, Maria Ungureanu, Ionut Susala, Adrian Iuriciuc, Ovidiu Margarita. Pass-card-ul merge la Mihaita Ionita.

Mihai Neacsu este ghinionistul care pleaca la duel chiar daca el crede ca au existat concurenti mai slabi

Lovitura de cutit: Proba surprizelor - ce deserturi se pot face din... legume?... Proba pe echipe - In premiera, juriul voteaza in unanimitate - Echipa lui Adrian Iuriciuc a castigat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x