Antena Căutare

Proba de Foc trimite primul concurent la duel

Daca toti cei 24 de concurenti au reusit sa treaca de proba de indemanare, cea de-a doua proba sigur pune in pericol cel putin un bucatar trimitandu-l la duel.

Proba de Foc trimite primul concurent la duel Galerie
Proba de Foc

Daca toti cei 24 de concurenti au reusit sa treaca de proba de indemanare, cea de-a doua proba sigur pune in pericol cel putin un bucatar trimitandu-l la duel.

Cei mai apreciati trei aspiranti sunt recompensati: primul primeste un Pass Card care ii permite sa refuze participarea la o proba, mai putin cand vine vorba de duel; cei clasati pe locurile doi si trei sunt numiti capitani de echipe pentru proba urmatoare.

Fiecare dintrei ei a trebuit sa isi aleaga o bucata de carne transata in cadrul probei de indemanare pe care sa o gateasca in orice fel isi doresc, totul in doar 60 de minute.

Odata cu aceasta proba au inceput si sicanele intre concurenti: Dragos Bercea crede a "inspirat" si alti colegi si chiar daca lui i s-a atras atentia de catre Chef Hadad ca e dezordonat el a preferat sa vada dezordinea colegului Robert Gheorghe.

La momentul jurizarii, toti concurentii s-au temut de reactiile lui Chef Hadad dar replicile acide au venit si din partea lui Nicolai Tand

Castigatorul probei a fost Dragos Bercea iar Ionut Lupu si Giovanni Piselli au devenit liderii de echipa in urmatoarea proba.

La polul opus, Robert Cirstea, Ovidiu Margarita si Dan Bogatu au avut parte de criticile cele mai rele din partea juratilor iar cel din urma a ajuns la duel si nu i s-a dat posibilitatea de a participa la urmatoarele probe.

Prima proba Top Chef - Lovitura de cutit - 15 minute, 5 grade Celsius si o jumatate de vita... Proba pe echipe: Lupu VS Piselli...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x