Antena Căutare

Proba pe echipe - In premiera, juriul voteaza in unanimitate - Echipa lui Adrian Iuriciuc a castigat!

La proba pe echipe, sefii Adrian Iuriciuc si Ionut Susala au dat tot ce au avut mai bun din ei pentru a-i impresiona pe juratii Top Chef. Proba s-a desfasurat in liniste absoluta, in curtea manastirii Comana, unde concurentii au avut de gatit pentru un camin de persoane varstnice.

Proba pe echipe -  In premiera, juriul voteaza in unanimitate - Echipa lui Adrian Iuriciuc a castigat! Galerie
Top Chef: Proba pe echipe

In cadrul probei pe echipe, sefi au fost alesi Adrian Iuriciuc si Ionut Susala. Au avut de gatit o masa calda pentru caminul de persoane varstnice din apropiere. Fiecare echipa a ales cinci ingrediente, de pe lista Alinei, cu ajutorul carora au avut de preparat doua feluri principale de mancare, cate 50 de portii din fiecare fel. Avand la dispozitie o ora si jumatate, o singura regula a trebuit respectata. Tacerea e de aur, astfel ca bucatarii au trebuit sa realizeze aceasta proba in liniste deplina, persoana care avea sa scoata un sunet fiind eliminata.

Cu multa discretie, concurentii au invatat sa comunice prin semne si gesturi si sa-si coordoneze echipa in liniste: "Aici se vede un bucatar adevarat", a fost de parere Mihai Zamfira, in timp ce Maria Ungureanu a declarat ca proba i s-a parut dificila deoarece "comunicarea e vitala intr-o bucatarie."

Iuriciuc i-a numit pe Dragos Bercea si pe Ionut Lupu subalternii sai, in timp ce Susala s-a folosit de o foaie si de un pix, pentru a scrie meniul pe care il avea in plan, fapt notat si admirat de juratul Nicolai Tand. Colega sa de echipa, Maria Ungureanu, a daramat, din greseala, o tava cu carne, insa Ionut Susala nu s-a lasat descurajat de acest lucru, asigurand intreagul grup ca are cantitate suficienta pentru a gati clientilor. Singura ”pauza de respiro”a concurentilor a fost cea in care Alina Puscas le-a acordat sefilor de echipa 20 de secunde, pentru a le transmite colegilor sai cateva indicatii verbale.

La finalul probei, cele doua grupuri si-au prezentat preparatele in fata juratilor. Tudor Constantinescu a laudat spiritul de lider al lui Susala, insa chef Hadad i-a criticat farfuria, preparatul sau fiind prea tare pentru a fi consumat de catre varstnici.

Adrian Iuriciuc a castigat proba, cu trei voturi din partea juriului. Este pentru prima data, in competitia Top Chef, cand o echipa castiga toate cele trei voturi ale juriului! La aceasta veste, Ionut Susala a declarat: "Stiu ca am fost invins, dar am stiut sa pierd!"

Privind de pe margine, duelistul Mihai Neacsu a marturisit ca nu ar fi vrut sa ia parte la aceasta proba: "Eu vorbesc mult si ma bucur ca nu am participat", a chicotit bucatarul.

Proba de foc: Rasturnare de situatie - mancare din fructe... Pe muchie de cutit: Concurentii intra pentru prima data in platoul emisiunii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x