Antena Căutare

Scarlett Johansson: "Ador sa gatesc si sa ma uit la Top Chef"

Pe marile ecrane Scarlett Johansson joaca deseori rolul femeii fatale, a supereroinei sexy care isi petrece mai degraba diminetile la salon si serile in restaurante elegante decat in fata aragazului, gatind ore intregi. In viata reala insa, actrita nu poate fi mai diferita. Johansson isi petrece timpul liber cu o carte de bucate in mana si un ochi la Top Chef.

O zi normala pentru protagonista filmului "Don Jon" implica ore la sala de fitness, mese cu prietenii, shopping si gatit: "Dupa ce prepar cina, imi place sa stau pe canapea alaturi de cainele meu si sa ma uit la Top Chef". Actrita adora sa gateasca, marturisind ca pe perioada filmarilor la "Avengers" a fost nevoita sa isi faca mancare, intrucat tinea dieta. "Urasc sa fac curat, in schimb, nu imi place sa fac curatenie sau sa calc".

Mai multe pe euforia.tv!

Antoine Careme: regele bucatariei si bucatarul regilor!... Un nou sezon Top Chef revine la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x