Antena Căutare

Ssshhh! Un propietar de restaurant din SUA le impune tacere clientilor, pentru a aprecia mai bine mancarea

Un american din Brooklin, New York, propune clientilor iubitori de liniste cateva seri pe saptamana in care acestia pot lua cina intr-o tacere absoluta.

Un american din Brooklin, New York, propune clientilor iubitori de liniste cateva seri pe saptamana in care acestia pot lua cina intr-o tacere absoluta.

Desi deschis in urma cu doar o luna, ineditul restaurant a fost vizitat de foarte multe persoane. Motivul? Multi clienti de plang adesea de nivelul exagerat de zgomot din localuri, asa ca au profitat de linistea din local. Uneori este nevoie de rezervare pentru o seara petrecuta in cel mai silentios mod cu putinta. Restaurantul se numeste Eat si are o sala intima cu doar 25 de mese.

"Doresc sa ofer oamenilor posibilitatea sa aprecieze mancarea cu o atentie deosebita, acest lucru fiind de obicei imposibil in restaurantele zgomotoase, mai ales intr-un oras ca New Yorkul", a povestit Nicholas Nauman, in varsta de 28 de ani.

Astfel, in timpul mesei, clientii nu au voie sa vorbeasca si isi inchid telefoanele mobile. Un meniu costa 40 de dolari, plus bacsis, un pret mai mult decat rezonabil pentru o seara linistita la New York.

O reteta delicios de sanatoasa! Banana bread... Monica Balaj a renuntat la tot pentru Nicolai Tand, juratul de la “Top Chef”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 9: Quiche cu praz, brânză și trufe Marti, 28.05.2024, 12:00
Citește și
x