Antena Căutare

Statuie de ciocolata in valoare de 2.500 de euro la Top Chef

Un celebru chocolatier belgian a realizat, pentru Top Chef, o statuie de ciocolata in valoare de 2500 de euro. Modelul care l-a inspirat a fost prezentatoarea show-ului, Alina Puscas.

Statuie de ciocolata in valoare de 2.500 de euro la Top Chef
Statuie de ciocolata in valoare de 2500 de euro la Top Chef

Un celebru chocolatier belgian a realizat, pentru Top Chef, o statuie de ciocolata in valoare de 2500 de euro. Modelul care l-a inspirat a fost prezentatoarea show-ului, Alina Puscas.

Antena 1 va oferi telespectatorilor, din 5 noiembrie, una dintre cele mai spectaculoase emisiuni de cooking din intreaga lume. 24 dintre cei mai buni bucatari ai Romaniei au fost selectati pentru concursul care are drept premiu 50.000 de euro si sansa inscrierii la un curs cu stele Michelin la un restaurant din Franta. Reusitele lor culinare vor fi jurizate de trei personalitati in materie, trei oameni care au muncit din greu, au pornit de jos si au ajuns celebri: chef Joseph Hadad, Nicolai Tand (La Cantine de Nicolai) si Tudor Constantinescu (Chocolat). La fiecare editie este invitat cate un chef international, care participa la jurizare.

Astfel, la una dintre editiile Top Chef ce va putea fi vizionata la Antena 1, in platou a venit renumitul chocolatier belgian Herman Van Dender, furnizor oficial al Casei Regale a Belgiei si al Casei Imperiale a Japoniei si celebru in intreaga lume. Si cum tema pentru concurenti a fost sa pregateasca un fel de mancare care sa contina carne si ciocolata, pentru a-i inspira, Van Dender a creat o statuie din ciocolata, avand-o drept model chiar pe prezentatoarea emisiunii, Alina Puscas, care i-a pozat intocmai ca unui sculptor. Dulcea opera a belgianului, in stil Picasso, a fost estimata, doar prin simpla insumare a ingredientelor, la 2.500 de euro, fara a mai pune la socoteala ca a fost realizata de insusi Van Dender.

Catre finalul emisiei, cand chocolatier-ul si-a scapat din ochi opera, juratul Nicolai Tand, mereu galant cu reprezentantele sexului frumos, a dezlipit cateva bomboane care impodobeau statuia si le-a oferit doamnelor din echipa de productie.

Ce face Nicolai Tand in pauzele de filmare... Tudor Constantinescu i-a vrajit pe matinalii de la "Neatza" cu macaroons...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x