Antena Căutare

Surprize la proba pe echipe! Razvan Simion si Ozana Barabancea, noi jurati "Top Chef"?!

In urmatoarea proba, concurentii au fost impartiti in doua echipe in frunte cu cei doi care au castigat prima proba: George si Daniel, acestia trebuind sa dovedeasca cat de buni sunt in calitate de capitani, nu doar de bucatari. Echipa care va pierde va merge la duel!

In urmatoarea proba, concurentii au fost impartiti in doua echipe in frunte cu cei doi care au castigat prima proba: George si Daniel, acestia trebuind sa dovedeasca cat de buni sunt in calitate de capitani, nu doar de bucatari. Echipa care va pierde va merge la duel!

Prima echipa, cea neagra, este formata din George, Istvan, Alexandra, Liliana, Alex, Razvan si Cara, in timp ce echipa portocalie, cu Daniel pe post de capitan, este alcatuita din Mihai, Flori, Paul, Alexandru si Mirela.

Tema probei este sa gateasca un meniu de pranz pentru o zi de duminica in familie. Surpriza vine odata cu anuntarea celor doua familii de vedete: Razvan Simion si Ozana Barabancea.

Cei 13 concurenti trebuie sa gateasca in doua ore sapte portii si trei feluri diferite! START!

Capitanii impreuna cu cei de echipa hotarasc meniul pentru vedete. "Duminica in familie inseamna altceva pentru mine. Colegii mei nu au copii, asa ca am incercat sa le sugerez ceva, insa nu m-au ascultat. Au mers pe preparate de top", povesteste Alexandru Balog, din cea de-a doua echipa.

Daca la portocalii inca se decide ierarhia, in echipa neagra se aprofundeaza tema: armonie, pranz, familie, iubire. "Ne-am gandit la familie, o masa pe care o pregatesti acasa, o sa avem grija ca prezentarea sa fie cat mai buna", spune Cara.

Meniul este batut in cuie, asa ca toti se apuca de gatit!

In echipa lui George domneste armonia, insa nu acelasi lucru putem spune despre cea a lui Daniel. Mihai pare sa doreasca sa preia coordoanrea. "Nu am incercat sa ii iau locul, imi pare rau daca asa a parut din exterior. AM vrut sa mearga totul bine", explica acesta.

Printre graba si emotii, la Top Chef e loc si de altceva. Istvan si coechipiera sa, Alexandra Leon, par sa se "aprecieze" unul pe celalalt foarte mult, poate prea mult. "Alexandra ma intreba mereu cum am facut, cat am tinut tarta la cuptor. Imi place ca o intereseaza aceasta meserie, e pasionata", povesteste concurentul nostru.

Cele doua ore alocate gatitului s-au incheiat, asa ca urmeaza "jurizarea" din partea celor doua familii simpatice.

"Noi nu am venit sa mancam, ci doar sa spargem nuca de cocos pe care Tudor, fiul meu, a cumparat-o. Ne chinuim de doua zile cu ea", povesteste amuzat colegul de la "Neatza". Cel care a primit aceasta misiune "imposibila" pentru familia Simion este chiar capitanul echipei negre.

De partea cealalta a mesei in familie se afla Ozana Barabancea: "Sunt foarte emotionata, sunt pentru prima data aici!".

Curiosi ce au gatit concurentii? Iata:

Echipa neagra: Supa-crema de legume cu crutoane si crisp de sunca de Parma. Felul al doilea: Piure de cartofi cu pulpe de pui si salsa de ardei copt cu mustar, dar si Tagliatele facute in casa cu sos de parmezan, unt si pancetta. Desert: Tarta cu ciocolata

Echipa portocalie: Supa-crema de sparanghel. Felul principal: Muschiulet de porc cu o selectie de legume, iar la desert: Cheesecake in ravioli de ananas cu reductie de fructul pasiunii.

Urmeaza jurizarea...

Prima proba, primele echipe, primele provocari... In fata juriului - castigatorii si eliminatii primei probe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x