Antena Căutare

Tacamuri pentru prima proba

Sapte chefi continua lupta pentru titlul suprem de Top Chef al Romaniei. Competitia intra pe ultima suta de metri, iar concurentii arunca in lupta tot ce au mai bun pentru a le dovedi celor trei jurati ca merita sa ajunga in marea finala. Pe castigator il asteapta un premiu in valoare de 50.000 de euro si un curs la un restaurant cu stele Michelin din Franta.

Tacamuri pentru prima proba
Top Chef la Casa Presei

Sapte chefi continua lupta pentru titlul suprem de Top Chef al Romaniei. Competitia intra pe ultima suta de metri, iar concurentii arunca in lupta tot ce au mai bun pentru a le dovedi celor trei jurati ca merita sa ajunga in marea finala.

Pe castigator il asteapta un premiu in valoare de 50.000 de euro si un curs la un restaurant cu stele Michelin din Franta.

De aceasta data vom face o incursiune in timp, mai precis in era cenusie a comunismului. Bizara si surprinzatoare, aceasta tema are ca scop bulversarea celor sapte bucatari. Dar pentru a nu-i speria foarte tare, la aceasta prima proba au de curatat, in 20 de minute, cat mai multe gheare si tacamuri de pui, dar si picioare de porc.










Concurentii Top Chef fata in fata cu rigorile regimului comunist!... Mancare pentru dictatori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x