Antena Căutare

Top Chef - filmari in conditii meteo nefavorabile

Acum, cand filmarile primului sezon Top Chef sunt aproape de final, toti participantii isi dau seama ca au ce povesti 5 vieti de-acum inainte.

Top Chef - filmari in conditii meteo nefavorabile
Juriu Top Chef

Acum, cand filmarile primului sezon Top Chef sunt aproape de final, toti participantii isi dau seama ca au ce povesti 5 vieti de-acum inainte.

Sorin Popa, producatorul emisiunii de la Antena 1, ne-a primit in studio si ne-a povestit despre volumul de munca din spatele Top Chef: 29 de zile consecutive de filmare, 16-18 ore de filmare pe zi, 12 platouri diferite (concurentii au ajuns de pe plaja, la munte si din abatoare, in manastiri), sute de feluri de mancare, mii de ustensile de bucatarie si lista poate continua mai mult decat ne putem imagina.

"Telespectatorii trebuie sa inteleaga ca noi nu ne jucam aici. Atat concurentii, cat si cei care lucreaza pentru acest concurs, depun o munca titanica. Isi lasa familiile acasa si vin aici pentru a face o treaba profesionista. Am grija personal ca totul sa iasa perfect. Eu cer imposibilul de la oamenii mei.", spune producatorul.

Atat oamenii lui cat si concurentii au trecut prin mai multe probe decat erau initial in desfasurator. Daca fusesera avertizati despre temperaturile de 0 grade din abator si despre briza marii in primele luni de toamna, nimeni nu se astepta sa gateasca in ploaie torentiala sau pe vijelie.

Directorul de continut, Radu Croitoru ne-a spus ce a insemnat pentru el aceasta experienta: Este unul dintre cele mai mari si mai ambitioase show-uri ale Antenei 1. Cuvantul Top poate fi asociat atat concurentilor si juriului, cat si echipei de productie. S-a filmat si s-a gatit la cele mai inalte standarde. Spectacolul a iesit bine. O sa megem mandri in fata publicului, pe care il invitam sa guste din cel mai savuros concurs de gastronomie facut vreodata in Romania."

Producatorul spune ca nu are destule cuvinte sa multumeasca tuturor celor care sunt alaturi de el. "Si cand spun tuturor, ma refer la concurenti, juriu, prezentatoare, invitati, angajatorii concurentilor, care le-au permis sa lipseasca de la serviciu pentru a fi aici cu noi, personalului, dar si familiilor acestora.", adauga el.

Prima editie a Top Chef poate fi urmarita la Antena 1 pe 5 octombrie, incepand cu ora 20.30.

Tudor Constantinescu i-a facut o surpriza dulce Simonei Gherghe!... Mircea Badea, rasfatat cu manzat de Halloween de la Top Chef...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x