Antena Căutare

Topul celor mai scumpe restaurante din lume

Cina la un restaurant de lux este o experiență de neuitat, nu numai datorită degustării unor preparate speciale, dar și pentru alți factori, cum ar fi ambientul, servirea sau peisajul

Cina la un restaurant de lux este o experiență de neuitat, nu numai datorită degustării unor preparate speciale, dar și pentru alți factori, cum ar fi ambientul, servirea sau peisajul.

Dacă vă doriți o experiență culinară de neuitat, următoarele restaurante sunt alegerea ideală pentru cei care doresc o cină memorabilă.

Unul dintre cele mai scumpe localuri, în care poți servi masa în Japonia, este restaurantul Kitcho. Bucătarul premiat, chef Kunio Tokuoka, vă va încânta cu opere de artă pe farfurie, reprezentând obiectivele turistice și parfumul culturii japoneze. O masă luxoasă la accest local pornește de la 450 de euro de persoană, dar artistul Kunio Tokuoka "merită fiecare bănuț".

Un alt exemplu ar putea fi restaurantul Le Meurice din Paris, unde bucătarul Alain Ducasse prezintă un meniu extrem de variat. Costul unei mese pornește de la 130 de euro, un preț acceptabil pentru un restaurant de lux. Acesta este prețul unei cine medaliată cu argint. Oaspeții localului care doresc să stea la mesele din saloanele de inspirație Paix la Château de Versailles, trebuie să își pregătească 380 de euro de persoană.

Situat în Time Warner Center, în inima orașului New York, Masa este unul dintre restaurantele de top din Big Apple, care se poate lăuda cu trei stele Michelin. Condus de bucătarul japonez Masa Takayama, restaurantul oferă un meniu de degustare care costă aproximativ 330 de euro de persoană. Dacă din păcate nu puteți ajunge să confirmați rezervarea, anularea cinei ar putea duce la mai mult de 140 de euro pe persoană.

Maison Pic este un restaurant francez clasic din Valence, care are trei stele Michelin. La deschiderea sa din 1930, localul era condus de către familia Pic, astăzi urmașa Anne-Sophie Pic, nepoata fondatorului, a reușit să creeze un nou meniu de degustare. 'Pic Collection" costă în jur de 325 de euro de persoană și a reprezentat temelia restaurantului timp de trei generații-bunicul, tatăl și fiica.

Simpla prezență în restaurantul Ithaa din Maldive este ea însăși un lux. La cinci metri sub nivelul mării și beneficiând de priveliști panoramice cu grădinile de corali, un meniu internațional poate costa de la 90 de euro de persoană până la 235 de euro, în funcție de meniul selectat.

Cel mai ieftin este format din patru feluri de mâncare în timp ce al doilea este un meniu cu degustare de șampanie, șase preparate printre care Malossol Imperial și macrou cu smântână cu cartof și risotto cu șofran.

Femeile fac performanță! Cea mai bună Lady Chef în 2013... Masa de Crăciun poate fi servită în mod neobișnuit...la conservă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x