Antena Căutare

Tudor Constantinescu, cucerit de concurenta sexy de la ”Top Chef”

Tudor Constantinescu a remarcat-o la "Top Chef" pe Alexandra Leon, concurenta care a practicat arte marţiale timp de nouă ani, la prima probă din ediţia a patra, ediţie care va putea fi urmărită luni, de la ora 20:30, la Antena 1.

Tudor Constantinescu a remarcat-o la "Top Chef” pe Alexandra Leon, concurenta care a practicat arte marţiale timp de nouă ani, la prima probă din ediţia a patra, ediţie care va putea fi urmărită luni, de la ora 20:30, la Antena 1.

Pe parcursul probei, Chef Tudor a complimentat-o pe concurentă.

"Am avut plăcerea să te remarc. Îţi stă foarte bine îmbrăcată aşa. Niciodată n-am văzut o aşa eleganţă în bucătărie”, Alexandra purtând o fustă scurtă, moment în care Tudor i-a cerut să dea şorţul jos: ”Hai, dă şorţul puţin jos ca să te văd mai bine.”

Alexandra mărturiseşte că frumuseţea nu este o piedică pentru ea în concurs.

”Când mi se fac complimente îmi place, mă simt bine, pentru că ştiu că nu sunt doar frumoasă, ci că şi gătesc bine”.

La momentul degustării, Chef Tudor a avut din nou cuvinte de laudă la adresa concurentei.

”O femeie frumoasă ca tine găteşte atât de bine? Eşti nevasta perfectă, pe mine m-ai cucerit!”

Toate aceste momente vor putea fi urmărite la „Top Chef” luni, de la ora 20:30, la Antena 1. Tot atunci, telespectatorii vor putea afla despre ce posibilă idilă i-a spus Tudor Constantinescu Alexandrei Leon.

Luni, de la 20:30! Andreea Marin i-a provocat printr-o poezie pe concurenti! "M-a fermecat", a fost reactia un... Andreea Marin i-a cerut numărul de telefon unui concurent de la "Top Chef"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x