Antena Căutare

Ziua Recoltei la TopChef

Aceasta proba este, asa cum stim deja, una destul de dificila. Capitanii de echipa au misiunea de a decide meniul si de a coordona echipa, astfel incat sa o conduca spre victorie.

Ziua Recoltei la TopChef Galerie
Ziua Recoltei la TopChef

Echipele se aleg si tema probei se arata si ea de dupa oale si ingrediente: o masa traditionala ca pentru o petrecere de Ziua Recoltei. Timpul pe care-l au la dispozitie este o ora si jumatate.

Juratii decid, din nou, sa le dea batai de cap concurentilor si nu ii mai lasa sa stea asemeni unei echipe, ci ii aseaza intercalat.
Concurentii sunt intr-un haos total, isi fura produsele unii altora si atentia le este distrasa de la bucatareala de Maria Buza si taraful impreuna cu care ea vine sa cante:
„Ne-a terminat. Cel putin pe mine m-a terminat. Erau deja doua Marii in bucatarie care ma disperau. Nu stiam... era ba gura uneia, ba gura celeilalte... A fost jale in bucatarie.” se plange Dragos Bercea.

Intre doi cartofi si o varza tocata, cativa pasi de dans nevinovati prind chiar foarte bine, este de parere Dan Bogatu, insa sefiul sau de echipa nu este de acord cu acest lucru.

Tensiunile se isca din te miri ce: o vorba spusa in graba, cateva muraturi furate, un foc stins din greseala. Iar timpul se scutura de secunde ca frunzele de toamna.
3, 2, 1... mainile sus! Proba s-a incheiat. Iar juratii trec la degustare.

Mancarurile sunt gustoase si aratoase, dar dezordinea este observata de ochiul nemilos al lui Chef Hadad. Fiecare are pe masa o coala de hartie si fiecarui concurent i se cere parerea: cine a fost cel mai slab? Chefii voteaza si .. STUPOARE! In urma voturilor, la egalitate ies Maria Ungureanu si Mihaita Ionita pe care juratii ii trimit acasa.

„Baieti, va multumesc ca m-ati votat, asta inseamna ca v-a fost frica de mine la duel, va multumesc foarte mult. Este foarte necorect sa plec acasa fara o lupta pentru ca toti, daca intram la duel cu toti, pe toti va bateam la acest duel.” le spune catranita Maria Ungureanu.
Insa Joseph Hadad le spune Mariei Ungureanu si lui Mihaita Ionita: „V-am urmarit de la inceputul concursului pe voi. Ochii meii au fost pe voi. Voi doi sunteti foarte buni bucatari, foarte buni, dar nu de top-chefi.”

Din lupta intre echipe castigatoare iese echipa lui Iosif Stefanescu.
„A castigat echipa lui Iosif pentru ca mie mi-a placut ca au lucrat mai mult mancaea, mai multe feluri de mancare. Senzationale clatitele lui Bercea. M-am vazut in copilarie, sincer. Cand mama facea clatitele si nici n-apuca sa le faca pe toate: cum facea una, cum o mancam. Asta inseamna mancare romaneasca. Sa ne-aduca aminte de viata noastra.” spune Nicolai Tand.

Fast Food-ul trimite primul concurent la duel... Pe muchie de cutit cu 5 tipuri de dovleac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Top Chef nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/top-chef/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/antena1official/?fref=ts.Antena1/ , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlayhttp://antenaplay.ro/top-chef-s2.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x