Antena Căutare

Bogdan a cerut-o de nevastă pe Corina, în platoul de la "Totul pentru dragoste". Emoționată până la lacrimi, la 17 ani, adolescenta a spus „DA”!

Bogdan şi-a văzut visul cu ochii! Corina a venit în platoul emisiunii "Totul pentru dragoste"şi a avut parte de o surpriză de proporţii! A fost cerut-o de nevastă!

Bogdan şi-a văzut visul cu ochii! Corina a venit în platoul emisiunii "Totul pentru dragoste"şi a avut parte de o surpriză de proporţii! A fost cerut-o de nevastă!

Emoționată peste măsură, Corina, cea care a acceptat să vină îl platoul emisiunii și care a decis să îi mai dea o șansă bărbatului. Ba, mai mult, Bogdan și-a luat inima în dinți și a cerut-o pe adolescentă de soție. La numai 17 ani, sigură pe ea, Corina a acceptat să îi devină soție!

Bogdan face "Totul pentru dragoste" și se pare că și Corina la fel!

La 17 ani, Corina face declaraţii cutremurătoare: "Mă lovea şi îi arăta soţiei LIVE prin telefon!"... Corina, la 17 ani: "Părinţii au decis să mă excludă din familie pentru că am venit să-l văd pe Bogdan" Unde vo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x