Antena Căutare

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, cu ochii în lacrimi!, la ”Totul pentru dragoste!” O mare actriță a intervenit prin telefon: ”Această pereche e sublimă. Îi iubesc pe amândoi din toată inima!”

Momente emoționante au avut loc în această după amiază, la ”Totul pentru dragoste”, unde Draga Olteanu Matei a intrat în direct, la TV, și a făcut o mărturisire emoționantă.

Momente emoționante au avut loc în această după amiază, la ”Totul pentru dragoste”, unde Draga Olteanu Matei a intrat în direct, la TV, și a făcut o mărturisire emoționantă.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au venit în cadrul emisiunii de la Antena 1 și au vorbit despre povestea lor de iubire, dar și despre carieră, iar Draga Olteanu Matei le-a făcut o mărturisire incredibilă, ce i-a făcut să lăcrimeze.

”Vă admir din cale afară, faceți niște emisiuni emoționante. Această pereche e sublimă, îi apreciez. Îi iubesc din toată inima și le doresc succese uriașe, așa cum merită.”, a spus Draga Olteanu Matei, despre Cristina Ciobănașu și Vlad,

”Vă respectăm foarte tare și sperăm să ajungem cândva la măcar o părticică din cariera dumneavoastră.”, a replicat Cristina.

Cristina Ciobănașu, despre personajul din „Fructul oprit”, totul despre SCENELE INTERZISE: „Eu am avut scene de dragoste... Astăzi, la "Totul pentru dragoste": Alexandru Arșinel, despre povestea de iubire pe care o trăiește de mai bin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Alatura-te abonatilor AntenaPlay: https://s.a1.ro/GMizvqZ

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x