Ai ratat super concertul Carla's Dreams de la Arenele Romane? Cel mai spectaculos eveniment al anului se vede la Antena 1!

 
+2 click pentru
galerie

Luna trecut, în mai, Carla’s Dreams şi-a lansat noul album “Antiexemplu”, într-un show live, exploziv, la Arenele Romane, la care au luat parte câteva mii de oameni. Fanii au putut asculta hit-urile deja cunoscute, dar şi câteva piese în premieră. 

Ideea e următoarea: dacă ați ratat mega concertul, Antena 1 vă oferă șansa să-l vedeți, cap-coadă! Vineri, 30 iunie, începând cu ora 23:30, Antena 1 difuzează spectacolul de la Arenele Romane.

"Vă mulţumim mult! Nu eram aici fără voi! V-am cuprins!", a fost mesajul solistului de la Carla's Dreams, după concert, într-o postare de pe pagina oficială de Facebook a trupei.

Fanii au fost mai mult decât încântaţi de prestaţia simpaticilor moldoveni. "Ne-ați cuprins ”Până la sânge” cu ”Acele” voastre care ne-au făcut să ne simțim precum ”Eroina” dintr-un film. Ne-ați făcut ”Inima” să cânte și totodată să ne ”Bucurăm în ciuda lor” pentru că fiecare în parte suntem un ”Antiexemplu”.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti