Antena Căutare

A început șarada înlocuirilor. Prima schimbare vine ca un trăsnet: „Nu-mi vine să cred. E pe bune? Doamne, ce tensiune”

La doar 15 ani, Ioana Mîrți a reușit să îi impresioneze pe Delia, Horia Brenciu, Ștefan Bănică și Carla’s Dreams cu maturitatea reprezentației sale. Fiica unui dascăl dintr-un sătuc din Neamț, a cântat fără cusur pentru cei patru de DA. ”A fost ca o lecție de canto, foarte corect și foarte bine, nu am ce să reproșez”, a felicitat-o Delia.

De-acum însă nu mai e de joacă și pentru a rămâne în concurs, Ioana trebuie să înlăture una dintre colegele de suferință aleasă deja de jurata X Factor. Momentul tinerei concurente e de-a dreptul impresionant. Are tot ce trebuie, iar colegii Deliei recunosc: „Nu-i va fi ușor. E o seară grea pentru doamna noastră”.

La finalul piesei se produce prima înlocuire a serii. Una neașteptată, care le face pe fetele din backstage să exclame: „E pe bune? A schimbat-o cu Ioana?”

Ce piesă, ce încărcătură. Ioana Savu „a ars” pe scenă și a făcut-o pe Delia să lăcrimeze: „Mi se pare fantastic ce ai re... Ca un foc de artificii. Schimbările nu se mai opresc, iar dramatismul atinge cote inimaginabile. Teodora Sava rămâne. Da...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x