Antena Căutare

Ce mai face și cum arată acum Andrada Precup, câștigătoarea X Factor 2020. Cu ce performanță se mândrește tânăra

Andrada Precup i-a cucerit pe jurații X Factor 2020, dar și pe telespectatori cu timbrul său vocal și povestea de viață. Iată cum arată acum câștigătoarea sezonului 9.

Colaj cu Andrada Precup la X Factor alături de Ștefan Bănică Galerie
Andrada Precup i-a cucerit pe jurații X Factor 2020, dar și pe telespectatori cu timbrul său vocal și povestea de viață | Antena 1

Andrada Precup a pășit timid pe scena X Factor în etapa audițiilor. Deși a avut multe emoții, adolescenta nevăzătoare a impresionat pe toată lumea cu talentul său remarcabil, în mod special pe Ștefan Bănică.

Parcursul acesteia din cadrul emisiunii a fost unul de-a dreptul spectaculos. Timbrul său vocal deosebit și frumusețea răpitoare au fost apreciate de către jurați, dar și de oamenii din fața micilor ecrane.

La cei 17 ani, Andrada Precup a reușit să ridice publicul în picioare, făcând un adevărat show pe scena X Factor. Un lucru este cert, tânăra a fost înzestrată cu o voce uluitoare și de invidiat, care a ajutat-o să câștige premiul cel mare.

Cum arată acum Andrada Precup, câștigătoarea X Factor 2020

La mai bine de 2 ani de la Marea Finală a sezonului 9 X Factor, Andrada Precup duce o viață liniștită și plină de realizări. Aceasta reușește să își țină la curent prietenii virtuali cu ajutorul rețelelor sociale.

Deși este nevăzătoare, tânăra are o activitate intensă pe contul personal de Instagram. De curând, aceasta le-a dat de veste urmăritorilor săi că a reușit o nouă performanță în ceea ce privește pasiunea ei pentru muzică.

Citește și: Ștefan Bănică, mesaj emoționant pentru Andrada Precup. Ce a mărturisit artistul

„Mă bucur foarte mult că pentru prima dată, în cadrul olimpiadei Naționale, a avut loc secțiunea de concurs canto jazz-muzică ușoară. A fost o experiență unică atât pentru mine, cât și pentru colegele mele. A fost o probă de rezistență care ne-a făcut să înțelegem cât de important este să ne stăpânim emoțiile și să fim bine pregătiți. Sunt recunoscătoare pentru faptul că m-am aflat printre premianți și că am trăit emoții de neuitat. Dar toate acestea nu ar fi fost posibile fără doamna noastră profesoară, Dana Bartzer, care ne-a pregătit cum nu se poate mai bine și ne-a susținut necondiționat.”, a fost mesajul transmis de Andrada Precup prin intermediul postării.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Anii au trecut, însă Andrada Precup este neschimbată. Tânăra și-a păstrat zâmbetul inocent și superbele trăsături ale feței.

„Felicitări! Ai o voce de excepție și ești la fel de frumoasă ca Dana Bartzer ❤️”, a fost comentariul unui internaut.

Andrada Precup a impresionat publicul și a plecat acasă cu premiul în valoare de 50.000 de euro, în sezonul 9 X Factor

Finala sezonului 9 X Factor a fost de-a dreptul spectaculoasă. Super 4, Adrian Petrache, Sonia Mosca și Andrada Precup au luptat pentru marele premiu, însă publicul a luat decizia finală.

După multe clipe de tensiune și așteptare, Andrada Precup a fost desemnată câștigătoarea X Factor 2020. Tânăra a trecut cu bine peste audiții și bootcamp datorită talentului său remarcabil.

Citește și: X Factor 2021, 6 septembrie. Andrada Precup a revenit pe scena show-ului. Invitații speciali alaturi de care a emoționat juriul

În Marea Finală a show-ului, aceasta a reușit să-i emoționeze până la lacrimi pe privitori. Andrada Precup a cântat o piesă compusă de Ștefan Bănică „Mama”, iar melodia a reușit să aducă lacrimi în ochii mamei sale. În cele din urmă, telespectatorii au decis ca adolescenta nevăzătoare să plece acasă cu premiul în valoare de 50.000 de euro.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x